2 manieren om de status op Facebook of FB Lite te kopiëren en te plakken

2 manieren om de status op Facebook of FB Lite te kopiëren en te plakken – Facebook is eentje van de uiterst gebruikte sociale media onderbrak smartphonegebruikers, hoewel ie nu noch meer zo populair is mits vroeger omdat er veel andere sociale media zijn. Maar ie valt noch te ontkennen dat Facebook nog steeds nummer 1 is watten betreft ie tal gebruikers.

En eentje van de waar diegene de ventilatoren veel stilhoudt, is wegens zijn bijzijn “Lite” -versie van de Facebook-app of watten gewoonlijk wordt afgekort mits “fb lite”, dat eentje klein grootte heeft waardoor gebruikers gemakkelijker toegang hebben totdat Facebook, zelfs op Android-telefoons met weinig RAM.

Er is echter één ding dat eentje probleem is met Facebook Lite, namelijk dat wij mits gebruikers dat noch kunnen kopieer status op facebook of fb-status kopiërenzowel nu komen wij vaak wijze statussen tegen diegene onderbrak andere mensen zijn vervaardigd (quotes) diegene de homepage kruisen en wij willen zij kopiëren en plakken om te porties op andere sociale media.

2 manieren om de status op Facebook of FB Lite te kopiëren en te plakken

Lees zowel: Hoe Facebook-account te koppelen met instagram-account (IG naar FB) 

Nou, somwijlen schenkkan ie noch verkrijgen ie kopiëren van de status van mensen op Facebookiemand doet dit veelal onderbrak Facebook te openen via eentje browsertoepassing zoals UC-browser, opera mini, chrome of onderbrak de standaard mobiele browsertoepassing te gewoontes, zodat zij kunnen Kopieer de status van mensen op fb.

Maar wij kunnen er zeker van zijn dat dit trant noch effectief en enigszins gecompliceerd is. Ie is huis mits wij Facebook openen via de browserapplicatie, ie gaat rechtstreeks zoals onzerzijds Facebook-account. Zo noch, dan betekent dit dat wij vantevoren onzerzijds Facebook-account willen invoeren onderbrak onze gebruikersnaam of mobiele telefoonnummer ter te voeren, samen met ie wachtwoord.

En ook, mits jouw succesvol bent ingelogd op jouw inherent Facebook-account, is de tekststatus diegene jouw wilt kopiëren en plakken van de homepage verdwenen. Dus of jouw ie nu wieg vindt of noch, mits jouw eentje statusbericht wilt kopiëren, moeten jouw zoals de status van diegene persoon zoeken, onderbrak ernaar te zoeken via zijn gebruikersnaam of onderbrak te zoeken op de startpagina diegene vooraf wasgoed geladen op Facebook Lite.

Dus totdat slot, mits jouw de status op de Facebook- of Facebook Lite-applicatie wilt kopiëren en plakken, gewoonte dan de browserapplicatie volgens watten ik heb gedaan, zoals mijn opinie is ie behoorlijk ingewikkeld. Weliswaar betekent dat noch dat er geen andere, gemakkelijkere manieren zijn om ie te exporteren, dus ik zou ie hieronder geven tutorial overheen ie kopiëren en plakken van de Facebook- of FB Lite-status op 2 manieren. Raadpleeg daarom de onderstaande stappen en volg dit.

Eerste stap: voordat mobiele telefoons diegene de OCR-toepassing (Optical Character Reader) nu ondersteunen

OCR-toepassing stelt zijn gebruikers ter staat om van kiek’s of afbeeldingen ter tekstvorm te veranderen. En voordat de nieuwste mobiele telefoons is dit OCR-toepassing misschien modaal meteen vacant. En eentje daarvan is de mobiele telefoontoestel van ie merknaam Xiaomi. Om dit reden zou ik dit keer eentje voorbeeld geven van hoe jouw de statussen of berichten van mensen op Facebook of FB Lite kunt kopiëren met eentje Xiaomi-gsm diegene nu de standaard OCR-applicatie heeft, dus ik schenkkan dit trant gewoontes zonder reserve applicaties te paardenhoeven downloaden op de Google Play Store.

1. Maak eentje screenshot van de statustekst op Facebook diegene jouw wilt kopiëren of kopiëren.

2. Open dan de OCR-applicatie of dit applicatie leest somwijlen zowel mits scannertoepassing mits op eentje xiaomi mobiele telefoontoestel. En veelal bevindt ie zichzelf voordat dit applicatie ter de applicatiecategorie van tools of tools.

3. Open vervolgens de schermafbeelding ter de OCR-toepassing, of u kunt op ie galerijsymbool ter de rechterbovenhoek klikken en vervolgens de schermafbeelding van de status op Facebook voorheen uitkiezen.

4. Mits de plaatje nu is ontsloten, selecteert u dit afstemmen om ter te stellen van welke porties van de tekst u tekst wilt maken en klik vervolgens, indien van toepassing OCR.

(*2*)

5. Vervolgens wordt ie veranderingsproces van ie scannen van de tekst ter de plaatje verricht. Mits ie veranderingsproces is voltooid, kunnen wij ie schrijven kopiëren of wij kunnen ie meteen opslaan ter eentje notitie diegene wij straks kunnen porties op andere sociale media of er eentje status van kunnen maken.

2 manieren om de status op Facebook of FB Lite te kopiëren en te plakken

tweede methode: met behulp van de app voordat ie kopiëren van tekst

1. FBcopyTXT-app: Dit ene applicatie is specifiek voordat iOS en schenkkan dus noch wordt tweedehands op Android OS. De methode om tekst te kopiëren is intact eenvoudig, ie enige watten wij paardenhoeven te exporteren is uitkiezen welke tekst wij willen kopiëren en er lang op overbrieven, er verschijnt eentje optie om de tekst te kopiëren. Ie is zo makkelijk.

2. Toepassing kopiëren en plakken: wasgoed voordat Android OS, dan is de gebruikte applicatie dit applicatie. De trant is minus of meer idem mits de voorgaande applicatie, maar ter dit applicatie willen wij ie vantevoren kopiëren zoals ie klembord van de kopieer-plaktoepassing, daarna kunnen wij bewerkingen uitvoeren of kopiëren om ie weer te porties.

Oke dat wasgoed ie 2 manieren om iemands status op Facebook of op Facebook Lite te kopiëren en te plakken. Hopelijk schenkkan dit wetsartikel eentje soelaas bieden voordat ie probleem dat jouw voorheen tegenkwam omdat jouw berichten op Facebook noch kon kopiëren. Harmonie jouw : )

-->