Hoe de Instagram-hoogtepunten van andere mensen te zien zonder het te weten

Hoe Instagram-hoogtepunten te zien zonder betrapt te wordt – Vind jouw het wieg wegens iemand te stalken op Instagram? Is het ene verliefdheid? Dus indien jouw veilig wilt stalken zonder dat de persoon of eigenaar het weet, dan is het intact toepasselijk wegens even via mijn wetsartikel te gaan. Omdat hier werkelijk noch louter ene methode is wegens Instagram-hoogtepunten of -verhalen te bekijken zonder betrapt te wordt, maar jouw kunt zowel berichten downloaden diegene zijn geüpload zoals zijn Instagram-accountfeed.

Het is dus natuurlijk hevig praktisch, vooral indien jouw ene actieve gebruiker bent plusteken vaak van project bent berichten van Instagram ter de zuilengang op te slaan, of het nu ter de vorm van plaatje’s of video’s is. Dan is onderstaande trant wellicht handig wegens te trachten. Plus de stappen zijn hieronder te zien.

Gerelateerde interessante voorwerpen:

Hoogtepunten op Instagram zien zonder waargenomen te wordt met de story saver-applicatie

1. Allereerst heb jouw ene applicatie genaamd story saver nodig, daarom kun jouw de applicatie downloaden ter Google Playstore.

Hoe de Instagram-hoogtepunten van andere mensen te zien zonder het te weten

2. Eenmalig geïnstalleerd op jouw Android-telefoon, open jouw de applicatie plusteken loom jouw ter op jouw Instagram-account onderbrak de gebruikersnaam plusteken het wachtwoord ter te vullen.

3. Nadat u zichzelf met welslagen hebt ingeschreven te uw Instagram-account, veelal de eerste keer dat u de story saver-applicatie tweedehands, verschijnt er ene melding met betrekking totdat toegangsrechten voordat applicaties. Dus ginder klik jouw op “toestaan” zodat de applicatie soepel schenkkan werken.

4. Ter de story saver applicatie zie jouw 2 menukaart’s namelijk “gevolgd” plusteken “vertelsel”. Plus eronder kun jouw de Instagram-accounts van andere mensen of vrienden zien, zodat jouw de berichten kunt bekijken zonder dat de eigenaar het weet. Indien voorbeeld zou ik hier trachten iemands Instagram-account te bekijken, dus u hoeft louter het account te uitpikken of u kunt zowel de gebruikersnaam of gebruikersnaam van iemand verschillend typen ter het zoekmenu.

Hoe Instagram-hoogtepunten te zien zonder betrapt te worden

5. Indien dat het geval is, ziet de weergave eruit zoals ter de volgende singeltje plusteken kunt u schiften welke opties u wilt zien, namelijk ter feedposts, verhaalhoogtepunten of ter videoposts op IGTV. Dus kijk gewoon zoveel jouw wilt, want jouw hoeft jouw geen zorgen te maken dat jouw noch gepakt wordt indien jouw het via de story saver-applicatie bekijkt.

Hoe de Instagram-hoogtepunten van andere mensen te zien zonder het te weten

Dat is dus de eerste methode waarop u het kunt trachten, namelijk onderbrak reserve applicaties of applicaties van derden te usances diegene kosteloos ter de Playstore kunnen wordt gedownload. Plus watten betreft de tweede methode, namelijk zonder reserve applicaties. Het punt hier is wegens het online te doet via ene webstek met de naam storiesig.com, dus u tweedehands louter de browsertoepassing diegene alhoewel op uw Android-telefoon is geïnstalleerd. Plus hier zijn de genomen stappen.

Hoe jouw de hoogtepunten van andere mensen kunt zien zonder betrapt te wordt zonder ene applicatie

1. Allereerst visite jouw de webpagina

2. Schrijf vervolgens de gebruikersnaam van het Instagram-account van de persoon van wie u het vertelsel wilt permitteren zien ter de kolom, zoals weergegeven ter de volgende singeltje.

Hoe de Instagram-hoogtepunten van andere mensen te zien zonder het te weten

3. Plus daarna verschijnt het bedoelde Instagram-account onmiddellijk hieronder, evenals ene schilderijlijst met hoogtepunten van het vertelsel op zijn Instagram-feed, samen met ene defini van wanneer zij zijn geproduceerd.

Hoe de Instagram-hoogtepunten van andere mensen te zien zonder het te weten

4. Plus wegens het te zien, hoornschoen jouw louter maar op het record van het vertelsel te klikken, waarna er zowel ene downloadpictogram verschijnt, waar jouw het record van het vertelsel kunt opslaan ter jouw mobiele telefoongalerij.

OK, dat is het voordat de tutorial 2 wegen wegens Instagram-hoogtepunten van anderen te zien zonder betrapt te wordt diegene u kunt trachten via uw Android-telefoon. Ingevolge stalking te doet zoals de trant hierboven, hoornschoen jouw jouw nu geen zorgen meer te maken of jouw het wilt doet, want de eigenaar van het account zou het zeker noch weten. Dat is alles plusteken hopelijk nuttig .. 🙂

-->