Hoe de klok op Instagram te veranderen Verhaal met een andere weergave

Overheen Instagram-verhalen gesproken, jouw weet vast ofschoon dat er ondersteunende functies zijn diegene onze ig-verhalen natuurlijk nog interessanter maken. Een van de functies te ie Instagram-verhaal is de Instagram-sticker. Waar sommige stickers stationair zijn plus sommige bewegen. Plus dit keer gaan wij ie hebben overheen de klok of tijdsticker op Instagram diegene jouw kunt toevoegen aan jouw Instagram story.

Plus zoals hoe maak jouw een klok op Instagram-verhaal, de trant is dat jouw enig maar een Instagram-verhaal hoeft te maken ingevolge een camera te usances of ingevolge rechtstreeks een plaatje te maken via Instagram-verhaal, jouw kunt gewoon een plaatje maken of een video tapen, plus dan druk jouw op ie stickerpictogram dat wordt gesymboliseerd ingevolge ie glimlachpictogram te ie opperste menukaart, plus dan hoornschoen jouw enig maar op de kloksticker te klikken diegene op de stickerlijst staat diegene wordt weergegeven. Plus voordat de kloksticker verschijnt dit veelal meteen op de startpagina van de sticker te Instagram-verhalen.

Hoe de klok op Instagram te veranderen Verhaal met een andere weergave

Verwant wetsartikel:

Plus jouw moeten zowel weten dat mits jouw een Instagram-verhaal uploadt ingevolge een plaatje of video uit jouw mobiele telefoongalerij te maken, de kloksticker veelal noch zichtbaar is of jouw dit noch zult vinden te ie Instagram-verhaal. Zorg er dus voordat dat jouw een Instagram-verhaal maakt ingevolge objecten rechtstreeks op te nemen of te fotograferen terwijl jouw op de Instagram-verhaalcamera zit.

Dus mits jouw ervoor hebt gekozen wegens een ​​kloksticker toe te voegen aan ie vertelsel dat jouw hebt vervaardigd, dan wordt dit standaard weergegeven te de vorm van een digitaal nummer bestaande uit 4-cijferige nummers. Plus mits jouw ie uitwendig wilt veranderen, zoals een tournee of kring, dan blijkt dat een makkelijke trant te zijn. Hoe stel jouw dan ie klokmodel te?

Indien jouw de klokweergave op jouw Instagram-verhaal wilt vervangen of wijzigen, hoornschoen jouw enig maar op de kloksticker te klikken diegene jouw aan jouw IG-verhaal hebt toegevoegd plus de gewenste wijzerplaat te uitkiezen. Plus totdat nu toe zijn er 3 modellen voordat ie type klokweergave op Instagram, namelijk een tournee vormweergave, enig cijfers te een transparant specimen plus zowel digitale cijfers met een witten decor. Dus ie is gemakkelijk, is ie noch hoe jouw de klokweergave op ie Instagram-verhaal kunt wijzigen? druk er gewoon op plus u hoeft ie noch lang vast te vasthouden, dan verandert de wijzerplaat.

Hoe de klok op Instagram te veranderen Verhaal met een andere weergave

Jouw kunt dus natuurlijk bijstellen welke klokweergave jouw wilt usances op jouw Instagram-verhaal, plus mits ie geschikt lijkt wegens toe te voegen aan een fotoverhaal of videoverhaal.

Plus dat is ofschoon de korte discussie overheen hoe maak jouw een klok op Instagram-verhaal samen met hoe ie uitwendig te veranderen. Hopelijk vermag ie nuttig zijn voordat jullie lezers plus vriendelijk harmonie voordat ie opzoeken van dit blog. 🙂

-->