3 manieren om eenvoudig het account van een vriend op Instagram te promoten

Hoe het account van een vriend op Instagram te promoten Instagram is een van den sociale media diegene nu geliefd is erop veel mensen overheen den hele wereld. Haar presentie worden wegens alle leeftijden goedgekeurd, van koters totdat ouders diegene een account op Instagram hebben. Gebruikers hebben zowel verschillende achtergronden, van studenten, kunstenaars totdat zakenmensen.

Omdat den naam sociale media is, is Instagram een ​​plek om voeling te maken met vrienden plusteken zelfs nieuwe mensen overheen den hele wereld. U kunt klikken via den Rechtstreeks Massages (DM) -functie van Instagram om te klikken tussen accounts voordat meer privacy. Noch enkel DM, Instagram biedt zowel veel functies om het voordat gebruikers gemakkelijker te maken om online te socialiseren.

Hoe het account van een vriend op Instagram te promoten

Interessante berichten:

Met unieke plusteken interessante functies zoals Filters, Instagram Stories, IGTV, IG Shop, is netwerken op Instagram intact eenvoudig. Den IG Shop-functie helpt zakelijke gebruikers zowel om hun waardes op volwassene schelp te promoten met een wereldwijd bereik.

Indien jij een Instagram-account hebt met veel volgers of volgers, dan vragen jij vrienden of familieleden veelal om poetsvrouw erop het promoten van hun accounts, zodat zij zowel meer volgers hebben. Dit wordt veelal gedaan plusteken is zowel een wijze om meer Instagram-accountvolgers te krijgen.

Hoe het Instagram-account van een vriend te promoten

Hoe den Instagram van een vriend promoten? Dus, hier zijn een veel stappen diegene u kunt nemen om het IG-account van een vriend of iemand verschillend wiens account u wilt promoten te promoten, voordat degenen diegene het willen weten, zie den volledige recensie hieronder:

1. Screenshot & Insta-verhaal uploaden

Den eerste wijze waarop wij dit kunnen verrichten, is wegens den Instagram van een vriend of iemand verschillend te uploaden ter het Instagram-verhaal. Den eerste stap diegene jij moeten verrichten wanneer jij het wilt verrichten hoe den ig van een vriend te promoten op instastory is een screenshot van het Instagram-account dat jij wilt promoten plusteken upload het screenshot vervolgens zoals Insta Story. Geef voordat het uploaden vantevoren een onderschrift met promotionele smaakstoffen plusteken vergeet zowel noch het Instagram-account van jij vriend dat jij wilt promoten te taggen of te markeren.

2. Stukje bulletin op Insta Story

Den tweede trant valt nog steeds te het bereik van den Insta Story, jij hoeft enkel maar een van den Instagram-accountfeedposts van jij vriend te porties met den Insta Story. Den volledige werkwijze is indien volgt:

  • Selecteer een foto- of videopost op het account van een vriend.
  • Klik vervolgens op het logo ter den vorm van een papieren vliegtuigje onderaan den postbode
  • Tik op bulletin aan jij vertelsel toevoegen
  • Maak een kort legenda + tag het account van een vriend
  • Klik op verzenden zoals, tactvol uw verhaaloptie. Plusteken porties.

3. Maak een feedformulierpost

Den laatste wijze om vrienden op Instagram te promoten, is wegens rechtstreeks op jij Instagram-accountfeed te terpostbezorging. Den trucage, upload een plaatje van jij vriend plusteken geef vervolgens woorden om het Instagram-account van jij vriend op een interessante wijze te promoten. Plusteken vergeet noch het Instagram-account van jij vriend te taggen ter den geüploade plaatje plusteken zowel ter het legenda dat jij hebt vervaardigd, zodat kijkende gebruikers kunnen zien wie den persoon is van den plaatje diegene jij hebt geüpload.

-->