Hoe het WA-toetsenbordthema te veranderen met een unieke achtergrond

Hoe het WhatsApp-toetsenbordthema te wijzigen – Den WhatsApp-applicatie is een applicatie diegene wij veelal elke dag gewoontes, omdat mensen dit zelden gewoontes wegens via sms te klikken. Daarnaast biedt WhatsApp zowel functies diegene den communicatie met andere mensen of vrienden plus zelfs vrouwen interessanter maken, reeds wasgoed het maar via sms of schrijven berichten. Wegens nog maar te zwijgen overheen het waarheid of opbellen of videobellen zeker leuker is.

Omdat wij eeuwig den WhatsApp-applicatie gewoontes wegens op afstand te klikken of te chatten op onze mobiele telefoons, vermag verveling met zijn uitwendig zeker op elk uur komen. Indien het veranderen van den achtergrond ter iemands WhatsApp-chat gewoon is, plus zelfs dan vormt jouw willen wegens iets te vinden dat nog unieker plus verschillend is dan den anderen, watten noch op WhatsApp staat, is zeker interessanter voordat onzerzijds wegens te trachten te gewoontes.

Hoe het WA-toetsenbordthema te wijzigen

Een van den goedje diegene zowel van zeggenschap zijn op den weergave erbij het gewoonte van den WhatsApp-applicatie op een Android-telefoon, is den toetsenbordweergave. Wij weten dat het schermtoetsenbord / toetsenbord dat wij gewoontes op standaard Android-telefoons, zoals Gboard of Google Houtvezelplaat, het gebruikelijke type scherm heeft. Dus indien wij het willen vervangen wegens een unieke plaatje of achtergrond, kunnen wij het noch rechtstreeks op het toetsenbord klaarmaken.

Daarom, zodat u kunt smullen van een andere ervaring erbij het typen van chatberichten op WhatsApp, is het gewoonte van uw favoriete toetsenbordthema een wijze voordat onzerzijds wegens onzerzijds noch te vervelen wegens het gewone uitwendig van het toetsenbord. Gelieve voordat tutorials hoe het uitwendig van het WhatsApp-toetsenbord te veranderen op een Android-telefoon kunt u den volgende handleiding bekijken plus volgen.

Zie zowel: Hoe Emoji te maken op WhatsApp Big Size

1. Wij downloaden of installeren een Android-applicatie genaamd facemoji-toetsenbord op onze mobiele telefoontoestel.

2. Voer den facemoji-toetsenbordtoepassing uit plus indien dit straks wordt ontsloten, opleven wij dit gewoon voordat dit toetsenbord, tik jouw op den woorden “1 tik wegens het facemoji-toetsenbord te opleven”, dan gaat het onmiddellijk zoals den toetsenbordinstellingen op onze mobiele telefoontoestel, plus wij opleven het gewoon wegens zoals rechts te voortschuiven.

Hoe het WA-toetsenbordthema te wijzigen

3. Indien jouw dat hebt gedaan, ga jouw terug plus klik jouw op nummer 2 wegens wegens te gaan met den stap, plus jouw wordt gevraagd wegens het toetsenbord te installeren, bijvoorbeeld origineel wasgoed het gboard, plus verander het dan ter het facemoji-toetsenbord.

4. Plus dan zullen wij wordt geconfronteerd met verschillende soorten thema’s diegene wordt aangeboden wegens den facemoji-applicatie. Wegens nu het thema te selecteren dat u wilt gewoontes, klikt u gewoon op het thema, daarna klikken wij op den volgende pagina op “downloaden” plus daarna op “installeren”.

Zie zowel: Hoe Automaat Juist op het WA-toetsenbord uit te schakelen

Hoe het WA-toetsenbordthema te wijzigen

5. Vervolgens paardenhoeven wij ge maar op den terugknop te tikken plus trachten wij den WhatsApp-applicatie te natellen.

Plus zo, nu weet jouw het hoe jouw den achtergrond van het WhatsApp-toetsenbord kunt wijzigen op jouw mobiel met een coole plus grappige achtergrondafbeelding waardoor jouw jouw nog meer verschillend voelt erbij het typen van chatberichten op WhatsApp met dit achtergrondtoetsenbord.

Plus wil jouw het toetsenbord terugbrengen zoals den originele staat of het vorige toetsenbord op jouw Android-telefoon gewoontes, dan kun jouw dit facemoji-toetsenbord uitzetten ter het instellingenmenu op jouw mobiel. Den trucage is wegens op het instellingenmenu te klikken, vervolgens ter het gedeelte met zoekinstellingen “toetsenbord” te schrijven plus vervolgens op het virtuele toetsenbord te klikken, vervolgens op toetsenbordbeheer te klikken plus het uiteindelijk uit te schakelen wegens het zoals linksom te voortschuiven.

Dus dat is den hele discussie van het wetsartikel erbij dit plaats overheen hoe jouw het WhatsApp-toetsenbordthema kunt veranderen met een ander uitwendig, zodat jouw jouw noch verveelt, of indien een stap wegens verveling te winnen met idem uitwendig. Hopelijk is dit tutorial nuttig voordat reeds mijn vrienden plus bedankt voordat het komen hier.

Interessant Luister!! Een gemakkelijke wijze wegens kleine letters bovenin letters te maken ter WA

-->