Hoe de stem op WhatsApp te veranderen in een vrouw zonder applicatie

Hoe de stem op WhatsApp te veranderen in een vrouw zonder de applicatie van WAFBIG

Hoe verander jij de stem op whatsapp zoals vrouwelijk – De whatsapp-applicatie is jazeker ie uiterst gebruikte communicatiemedium, omdat haastigheid iedereen ie tegenwoordig elke dag tweedehands. Wij kunnen met andere mensen klikken wegens uitgerust te zijn met de coole functies van WhatsApp waardoor gebruikers zichzelf op hun kalmaan voelen erop ie klikken.

Een van de vele functies op WhatsApp is de spraaknotitiefunctie, of watten vaak gewoon VPN wordt gezegd. Waar gebruikers opgenomen spraakberichten rechtstreeks in de WhatsApp-chattoepassing kunnen verzenden. Vanwege ie rumoer op te nemen, wordt de signaal duidelijker overgebracht zoals de chattegenstander op wa.

Omdat er op WhatsApp echter vaak leuke waar plaatsvinden, zoals lollig zijn wegens op afstand een grapje te maken met vrienden, dus wij kunnen er een tenuitvoerleggen, namelijk wegens de stem op wa te veranderen. Dus, zoals in de waardigheidstitel hierboven, zullen wij hier een tutorial porties overheen hoe jij de stem op WhatsApp kunt veranderen in een vrouw zonder reserve applicaties.

Plusteken er moeten zowel wordt waargenomen dat wij hier de trant zullen usances wegens de originele WhatsApp te usances of enkel de originele. Hoe verander jij dan de stem op gewone WhatsApp zonder een applicatie? Natuurlijk zullen ie voordat vrienden intact gemakkelijk zijn wegens te tenuitvoerleggen mits jij de stappen volgt in de trant diegene wij hieronder hebben schrijven.

Veel lezen – Hoe Voice Note WA Voice te veranderen met unieke resultaten

Hoe de stem in WA te veranderen zonder toepassing

Voordat wij met de tutorial opstarten, is ie noodzakelijk wegens vooraf te vatten dat hier bedoeld is zonder reserve applicaties, dat wil zeggen dat wij noch langer applicaties uit de Playstore paardenhoeven te installeren wegens dit trant uit te voeren. Omdat wij ie enkel online tenuitvoerleggen, kunt u dus enkel de standaardbrowser op uw Android-mobiel usances, zoals Google Chrome of de originele standaardbrowser voordat een Android-mobiel.

Plusteken let daarna op plus volg de onderstaande stappen.

1. Voordat ie wijzigen van ie vn-geluid op wa, opzoeken wij vooraf een webpagina met een zulke url. https://voicespice.com/

Zie zowel – Hoe u spraaknotities van WA zoals rietje kunt opslaan

2. Nadat wij de webpagina zijn binnengegaan, stellen wij ie type stem in dat wij willen usances, dat wil zeggen, druk gewoon op de stemoptie zoals weergegeven in de onderstaande plaatje plus selecteer een vrouwenstem, mits u de vn-stem wilt wijzigen in wa zoals de stem van een vrouw of een meisje.

Hoe de stem op WhatsApp te veranderen

3. Onderaan de stem zie jij dat er instellingen zijn, jij hoeft enkel maar zoals rechts plus linksaf te vegen (lager plus hoger). Daarginds, mits jij zoals rechts veegt, wordt ie rumoer schattiger plus mits jij zoals linksaf veegt, wordt ie groter plus luider. Hier stel jij ie gewoon in volgens watten jij wilt.

4. Indien dat zo is, klikken wij gewoon op de schakelaar “file” wegens te opstarten met ie tapen van de stem diegene straks zullen wordt omgezet in een vrouwenstem diegene jij mits vn wa zoals whatsapp wilt zenden.

5. Indien jij ie hebt opgenomen, beëindig ie dan wegens op de stopknop te verklikken, dan zullen na enkele ogenblikken de stem van de opvang diegene jij voordien hebt vervaardigd vanzelf wordt afgespeeld met de stem diegene is gewijzigd in een vrouwelijke of vrouwelijke stem.

6. Indien wij daarna een vrouwenstem hebben vervaardigd, slaan wij vooraf de resultaten op zodat zij straks rechtstreeks op WhatsApp kunnen wordt opgenomen, dat wil zeggen, tik gewoon op de schakelaar “opslaan”.

Zie zowel – Hoe Veiligheidsraad een WA-status te maken

Hoe stem op WhatsApp te veranderen zonder een applicatie

7. Scroll vervolgens zoals beneden plus tik nogmaals op ie woord opslaan, onderaan de ingestelde locatie.

8. Plusteken daarna verklikken wij op ie spijskaart met drietal regels in de rechterbovenhoek, uitpikken opvang plus tikken vervolgens op uw opnames.

Hoe de stem op wa te veranderen om een ​​vrouw te worden

9. Vervolgens zie jij een register met opnames diegene jij op dit voicespice-site hebt vervaardigd, jij drukt gewoon op de geluidsopname diegene voordien is vervaardigd wegens dit te zien.

10. Plusteken mits jij alhoewel op dit pagina bent, dan splitsen wij ie scherm van onzerzijds Android-gsm-scherm. Voordat dit gesplitste scherm- of gesplitste schermmethode zijn er in elk merknaam van Android-gsm’s verschillende omgangsvormen wegens dit te tenuitvoerleggen.

  • Plusteken voordat watten ik heb geprobeerd, namelijk ie gewoonte van een Oppo-gsm, watten wordt gedaan wegens lang op de schakelaar voordat recente apps te verklikken, waarna ie scherm van de mobiele telefoontoestel straks in 2 porties wordt opgesplitst.
  • Voordat een Android Infinix-gsm heb ik zowel de gesplitste schermmethode geprobeerd, namelijk gewoon zoals beneden scrollen op ie scherm totdat jij een snelkoppelingspictogram ziet, zoals ie inschakelen van mobiele gegevens, wifi, bluetooth plus andere, een daarvan is dat mits jij schuift ie, jij ziet een pictogram wegens dit te tenuitvoerleggen. meerdere vensters. Dus daarginds klik jij gewoon op ie pictogram, waarna ie scherm van de mobiele telefoontoestel in 2 porties wordt verdeeld.
  • Plusteken voordat andere merken mobiele telefoons kun jij dit zelf afstemmen.

11. Is ie scherm in 2 verdeeld, dan open jij op ie andere scherm de WhatsApp applicatie op jij mobiel. Scherm 1 schenken dus de browser weer plus scherm 2 de WhatsApp-applicatie.

12. Open de WhatsApp-applicatie op ie tweede scherm plus voer een van de chats op jij WhatsApp in.

13. Maak daarna een spraakopname wegens op de opnameknop te verklikken plus opwaarts te voortschuiven, wegens een ​​vn-opname te maken zonder lang op de schakelaar te verklikken.

Hoe vn-stem op WhatsApp te veranderen in vrouwelijk

14. Plusteken terwijl jij de vn opneemt, druk jij op play of speel jij de opvang van de vrouwenstem voltooid diegene jij voordien op ie eerste gesplitste scherm hebt vervaardigd, waarna een opvang van de vrouwenstem op de voice spice-site in jij whatsapp zullen verschijnen vn.

15. Plusteken totdat slot, mits vn wa klaar is met ie tapen van de gemaakte vrouwenstem, druk dan op de verzendknop plus ie spraakbericht wordt rechtstreeks verzonden plus natuurlijk met een vrouwenstem. Plusteken klaar.

Welnu hoe? makkelijk zeker weliswaar? mits voordat maximale resultaten, zodat de vrouwenstem diegene jij maakt huwelijk vergelijkbaar is, dan kun jij repeteren wegens ie voortdurend te maken voordat jij ie rechtstreeks zoals jij vrienden op WhatsApp stuurt.

Voordat meer details, zodat voorgaande tutorial duidelijker is, kunnen vrienden zowel de video bekijken diegene wij hieronder hebben vervaardigd.

Oké, dus dat is een tutorial overheen hoe jij de stem op WhatsApp kunt veranderen in een vrouw zonder applicatie op een Android-telefoon. Jou kunt dit trant usances wegens vrienden, vriendinnen, enzovoorts voordat de idioot te vasthouden wegens uitschreeuwen te maken op WhatsApp. Veel geluk !!

-->