Hoe foto's in WA te verwijderen die niet in de galerij staan

Hoe foto's in WA te verwijderen die niet in de galerij staan

Hoe foto’s in WA te verwijderen die niet in de galerij staan ​​onderbrak Alfan Am

Kiek’s op WhatsApp verwijderen die niet in de galerij staan ​​- Voordat degenen onder u die foto- of afbeeldingsbestanden van WhatsApp ontvangen, of ie nu gaat wegens privéchats met vrienden of foto’s van de WhatsApp-groep. Plus mits jou ie aanvinkt, is de kiek niet zichtbaar in de galerij van onze Android-gsm, dus via dit mogelijkheid zullen wij doorspreken hoe jou foto’s op WhatsApp kunt verwijderen die niet in de galerij staan, zorg ervoor dat jou dit wetsartikel helemaal leest.

Dus wanneer de Android-telefoon die wij gewoontes volledige inwonende opslag heeft, zowel alhoewel wilt u de applicatie installeren die u nodig heeft voordat uw zeer belangrijke activiteiten. Dus dat is wanneer somwijlen de veronderstelling opduikt wegens gegevens op te schonen of te verwijderen die minder vitaal zijn.

Plus mits jou veel foto’s ziet op WhatsApp plusteken blijkt dat de foto’s niet vitaal toereikend zijn wegens mits verzameling op jou mobiel te gewoontes, plusteken ook onleesbaar zijn in de foto- of galerij-applicatie, dan kunnen wij zij huis verwijderen in positie van vullen schattig opslagruimte op onze mobiele telefoons. Of mits wij dit minder belangrijke foto’s verwijderen, wordt de opslagruimte op onze mobiele telefoons in ieder geval iets kleiner. Plus voordat ie verwijderen van foto’s op WA die niet in de galerij staan, zijn zij mits volgt:

Weet zowel: Stickers op WhatsApp (WA) opslaan in de Android Phone Gallery

  • Open voorafgaand de applicatie bestandsbeheer op onze Android-telefoon.
  • Klik vervolgens op inwendig herinneringsvermogen.
  • Mits dat zo is, uitpikken wij de opbergmap androïde.
  • Selecteer vervolgens mediablijf vervolgens op de opbergmap klikken com. whatsappen
  • Selecteer vervolgens whatsappentactvol dan media nog ene keer.
  • Plus dan verschijnen er veel mapopties. Nou, hier selecteer jou gewoon ene opbergmap whatsapp-afbeeldingenwegens foto’s of afbeeldingen te verwijderen die zijn opgeslagen op WhatsApp.
  • Daarna verschijnen er 2 mapopties, namelijk de opbergmap privaatplusteken mappen verzonden. De privémap zijn foto’s die onderbrak andere mensen zoals onze WhatsApp zijn verzonden, terwijl de verzonden opbergmap is wegens foto’s of afbeeldingen op te slaan die wij via de WhatsApp-applicatie zoals andere mensen zenden.
  • Mits u nu de foto’s die op uw WhatsApp zijn opgeslagen wilt verwijderen, verwijdert u zij gewoon uit de privémap of de verzonden opbergmap plusteken selecteert u de gewenste foto’s. Wegens ie te verwijderen, drukt u er lang op plusteken verwijdert u ie vervolgens voortdurend.

OK, dus zo verwijder jou foto’s op WhatsApp die niet in onze Android-telefoongalerij staan. Probeer dit tutorial plusteken hopelijk vermag dit kennisoverdracht nuttig zijn voordat lezers die hier zijn langsgekomen.

-->