Hoe u de lengte van een gesprek op WA of Whatsapp kunt achterhalen

Hoe de gespreksduur op WA of WhatsApp te kennis wegens Alfan Am

Hoe de loop van een oproep op WA te achterhalen – Vaak opbellen wij iemand via de WhatsApp-applicatie, of ie nu een videogesprek is of een gewoon telefoongesprek op WhatsApp. Want naast dat zij goedkoop zijn, omdat jouw geen tegoed hoeft uit te geven, zijn er functies waardoor wij onzerzijds op onzerzijds kalmaan voelen tijdens ie chatten via WhatsApp-oproepen. Plus noch zelden omdat wij te deeg wordt genomen wegens chatten, verliezen wij somwijlen de tijdstip uit ie oog, ie voelt noch nep wij diegene persoon alreeds uren aan ie opbellen zijn, bijvoorbeeld een vriendin of verliefdheid.

Dus mits ie gesprek voorbij is, is ie noch ongebruikelijk dat mits wij opbellen met een speciaal persoon, ie voelt nep wij terug willen loeren zoals de belgeschiedenis op WhatsApp. Een daarvan is wegens de loop te natellen van ie WhatsApp-gesprek dat wij hebben gevoerd met ie WhatsApp-contact dat wij vroeger hebben gebeld. Zie zowel: Redenen van WA-videogesprekken Er is geen rumoer

Hoe kom jouw dan achter de loop van een oproep op WhatsApp? Mits jouw enkel kijkt zoals de geschiedenis van telefoongesprekken te de WhatsApp Android-applicatie, kunnen wij natuurlijk noch meteen zien voordat hoeveel uur, of hoeveel minuten wij hebben gebeld op WhatsApp, zowel erop videogesprekken mits erop reguliere WhatsApp-gesprekken.

Nu, hoe u kunt zien hoe lang een gesprek toestaan, ie is zo eenvoudig wegens te uitrichten. Omdat wij ie enkel via de officiële WhatsApp-applicatie onmiddellijk kunnen zien. Voordat de stappen wegens ie te zien, kunt u ie volgende volgen.

Interessant luisteren: 2 omgangsvormen wegens verwijderde WhatsApp-oproeplogboeken op Android plusteken iPhone te bekijken

Hoe u kunt zien hoe lang wij WA alreeds hebben bezocht:

  • Voer de WhatsApp-applicatie op de Android-telefoon te.
  • Ga vervolgens zoals ie oproepmenu op WhatsApp.
  • Geef een van de geschiedenis of geschiedenis van video-oproepen of gewone spraakoproepen op waarvan u de loop van de oproep wilt zien.
hoe u de lengte van een gesprek op wa kunt achterhalen
  • Klik dan even op ie whatsapp-contact.
  • Daarbij, mits jouw erop hebt geklikt, verschijnt er een weergave van de oproepen diegene jouw hebt gedaan met ie wa-contact van de persoon, beginnend met inkomende of uitgaande oproepen, plusteken zowel aan de rechterkant verschijnt de loop van de oproep diegene wij op WhatsApp hebben gedaan, evenals hoeveel MB vitaal is. Plus voordat meer details, zie dit screenshot.
hoe oude call wa te zien

OK, dat is de wijze wegens de loop van een gesprek op WhatsApp of WhatsApp op een Android-telefoon te achterhalen. Jij kunt dus een screenshot maken mits jouw er een momentje voordat jezelf of anderen van wilt maken. Hopelijk vermag dit eenvoudige tutorial nuttig voordat jouw zijn plusteken bedankt dat jouw hier langskomt.

-->