Wat gebeurt er als de WA-status gedempt is? Kijk dit

Wat gebeurt er als de WA-status gedempt is? Bekijk dit voort Alfan Am

Wat gebeurt er als de WA-status gedempt is? Als jouw nu de WhatsApp-status van iemand verschillend dempt, omdat jouw jouw ongemakkelijk voelt honingbij diegene persoon plusteken ook de statusupdates diegene zij maken immermeer verschijnen, dan is ie dempen van hun WhatsApp-status de methode waarop jouw ie moeten tenuitvoerleggen. Dit is natuurlijk zo dat u comfortabel de WhatsApp-applicatie tweedehands zonder contactfactoren diegene ter de weg zitten.

Wanneer jouw ervoor kiest wegens de WhatsApp-status te dempen of te dempen, ben jouw misschien nieuwsgierig plusteken stel jouw vragen watten er gebeurt als jouw de wa-status van iemand verschillend of eentje vriend op jouw WhatsApp-account dempt. Dus welk effect ie zullen hebben plusteken hoe ie de WhatsApp van andere mensen zullen beïnvloeden, zullen wij hier weldra ontdekken.

Te ie vorige proef deed ik ie met 2 Android-telefoons plusteken 2 WhatsApp-accounts met verschillende mobiele nummers. Op eentje van de WhatsApp-accounts waarvan de contacten honingbij elkander zijn opgeslagen. Daarna probeerde ik eentje WhatsApp-status op de andere mobiele telefoontoestel te maken plusteken vervolgens de WhatsApp-status op de andere mobiele telefoontoestel te dempen. Zie zowel: WA Opbellen Maar Checklist 2 op Whatsapp Hier is de uitleg

Wat gebeurt er als de WA-status gedempt is

Lees zowel: Wanneer videogesprek WA online wordt waargenomen? Hier is ie beantwoording

Wat gebeurt er als de wa-status gedempt is?

Welnu, ie blijkt dat wanneer wij dit WhatsApp-contactnummer dempen, de status onmiddellijk verborgen plusteken waarneembaar is tussen andere WhatsApp-statussen. Omdat wij, wegens ie te zien, op de pijl ter de gedempte wa-statuskolom willen tikken, waarna de WhatsApp-status van de persoon verschijnt. Zie zowel: Opbellen Whatsapp Opbellen maar online? Dit betekent

Wat gebeurt er als wij de gedempte WA-status van eentje vriend zien?

Wanneer de gedempte status verborgen is plusteken wij klikken wegens dit te zien, wordt dit op de mobiele telefoontoestel van de contactpersoon diegene de status heeft geproduceerd, nog steeds gedetecteerd terwijl de WhatsApp-status zoals gewoonlijk wordt weergegeven.

Dus totdat slot, als wij de WhatsApp-status van iemand verschillend dempen, is de status inclusief verborgen plusteken noch ter de WhatsApp-status van eentje andere opgeslagen contactpersoon diegene eentje WhatsApp-status heeft geproduceerd.

Wegens de resultaten te zien van de test diegene ik heb geoefend op 2 Android-telefoons plusteken 2 verschillende wa-nummers, kunnen vrienden rechtstreeks loeren via de video diegene wij hieronder hebben geüpload. Zie zowel: Zo kom jouw erachter wie jouw vriendin vuilnisbelt op Whatsapp

Oké, dat is eentje korte discussie overheen watten er gebeurt als de WA-status gedempt is. Hopelijk vermag dit verwittiging nuttig zijn voordat vrienden diegene ie nodig hebben. Bedankt plusteken bedankt voordat jouw visite.

-->