Hoe de vrouwelijke stem in een mannelijke stem te veranderen wanneer VN op WhatsApp

Hoe de stem van een vrouw te veranderen in een man tijdens VN op WhatsApp Om Alfan Am

Hoe verander jouw de stem van een vrouw in een mannenstem op WhatsApp – Ie verzenden van berichten via WhatsApp-spraaknotities, of huis vertrouwd mits de afkorting VN WA, is waarachtig een van de functies diegene onzerzijds kunnen promoten wanneer wij geen schriftelijke berichten willen zenden via sms op WhatsApp.

Overheen ie generaal wordt dit WhatsApp-spraaknotitie rechtstreeks verzonden met behulp van onze spraakopname om op de vn-opnameknop in de WhatsApp-applicatie te verklappen. Plus ie schenkkan medegedeeld wordt dat er geen functies zijn mits een stemwisselaar of bepalend geluidsfilters in de reguliere WhatsApp-applicatie.

Daarom, mits jouw de stem van de vn op whatsapp wilt veranderen, willen wij vantevoren een opvang maken, daarna wordt de opgenomen stem gewijzigd in een andere vorm plus vervolgens opgenomen plus verzonden via vn op whatsapp.

Plus onder dit ruimte zullen wij een tutorial porties overheen hoe jouw de stem van een vrouw kunt veranderen in een stem van een man op WhatsApp, diegene jouw misschien zoekt of nu nodig hebt wegens jouw vrienden, verliefdheid of vriend voordat de idioot te liefhebben.

Om de vn-stem op wa te veranderen, kunnen wij grappen maken overheen chat-tegenstanders of WhatsApp-contacten van andere mensen, zodat de chat diegene plaatsvindt interessanter is op WhatsApp. Plus voordat meer kennisoverdracht, volg gewoon de onderstaande stappen.

Weet zowel: Google-spraaknotities maken op WhatsApp zonder een applicatie

Hoe Vn Voice op WhatsApp te veranderen zonder applicatie:

 • Nadat wij de webpagina zijn binnengegaan, hebben wij gewoon ingesteld of ingesteld voordat ie type sound dat wij willen in ie gedeelte “stem”. Wij kunnen hier een van de pandbrieven uitkiezen diegene wij willen.
Hoe de vrouwelijke stem in een mannelijke stem te veranderen wanneer VN op WhatsApp
 • Daarna nemen wij gewoon onze stem op om op de woorden “een clip opvangen“, plus zeg de stem diegene jouw wilt veranderen in een mannelijke of mannelijke stem.
 • Klik daarna zekering met opvangenwegens de lopende spraakopname te beëindigen.
hoe vn-geluid op gewone wa te veranderen
 • Voorts kunnen wij de resultaten onderaan meteen luisteren, want vanzelf mits de stemopname is opgehouden, wordt de resultaten van de stemnotitie onmiddellijk afgespeeld met ie type geluidseffect dat voordien wasgoed geselecteerd.
 • Indien dat zo is, kunnen wij een gesplitst scherm maken op ie Android-gsm-scherm dat wij gewoontes. Plus voordat de trant van gesplitst scherm of gesplitst scherm op elk merknaam mobiele telefoontoestel zijn er verschillende methoden, hier geven wij een voorbeeld met een Android Infinix-gsm, dus wegens een ​​gesplitst scherm of gesplitst scherm te gewoontes, dat wordt gedaan om zoals de bovenzijde van de scherm zoals beneden, totdat jouw uiteindelijk een snelkoppeling ziet. zoals wifi, bluetooth enzovoorts. Hier swipen wij zoals rechts plus klikken op meerdere vensters.
hoe verander je de mannelijke naar vrouwelijke stem wanneer vn op whatsapp
 • Daarna uitkiezen wij bovenaan ie scherm de applicatie diegene wij willen openen. Wij openen gewoon de Google Chrome-browsertoepassing.
 • Daarna kolken wij onderaan de gebruikelijke WhatsApp-applicatie op onze mobiel.
 • Daarna gaan wij op ie voornaamst scherm voordien zoals de webpagina plus zorgen wij ervoor dat de spraakopname is gewijzigd plus klaar is wegens te wordt opgenomen op de WhatsApp-spraaknotitie.
 • Op ie onderste scherm gaan wij zoals onze WhatsApp-chat met vrienden of andere mensen, plus vervolgens voordat ie opvangen van een spraaknotitie, om op ie spraaknotitiepictogram te verklappen terwijl u opwaarts veegt, wegens een ​​spraakopname te maken om dit ingedrukt te liefhebben.
 • Daarna spelen wij op de stemopname dat wij de stem voordien op de webpagina hebben veranderd in een mannelijke of mannelijke stem.
hoe vn-stem op gewone wa te veranderen zonder een applicatie
 • Laat de WhatsApp-spraaknotitie ie sound op de webpagina opvangen totdat ie klaar is, plus mits ie klaar is, hoornschoen jouw ge maar op verzenden te klikken.
 • Afgewerkt. Plus de spraaknotitie is zoals jouw vrienden op WhatsApp gestuurd met de stem van onze opgenomen stem diegene is veranderd van een vrouwenstem in een mannenstem.

Oké, misschien is dat alles voordat dit uitlating overheen hoe jouw de stem van een vrouw in een man kunt veranderen mits VN op WhatsApp staat. Hopelijk is de kennisoverdracht diegene wij porties nuttig voordat iedereen diegene hier is langsgekomen.

-->