2 manieren om een ​​groepsbeheerder te maken op de nieuwste WhatsApp 2022

(*2*)

Een groepsbeheerder maken op de nieuwste WhatsApp 2022 onderbrak Alfan Am

Hoe maak jij een groepsbeheerder op WhatsApp – Indien jij wilt weten hoe jij een beheerder maakt op WhatsApp, voordat een WhatsApp-groep diegene jij zelf aanmaakt of onderbrak iemand verschillend aanmaakt, dan vermag dat natuurlijk eenvoudig op 2 manieren, plusteken voorts onder dit plaats kunnen wij ie uitleggen. , dus zorg ervoor dat jij dit wetsartikel helemaal doorleest.

Zoals wij weten, zijn WhatsApp-groepen hevig handig voordat WhatsApp-gebruikers om online met veel mensen te klikken, zoals kantoor- of werkzaken, vriendengroepen, alumnigroepen, gemeenschapsgroepen, familiegroepen enzovoorts.

Maar indien er ter de WhatsApp-groep iets ongewensts wordt besproken, vermag enkel de beheerder de leden ter de WhatsApp-groep wegdoen. Overgeschreven daarvan, om groepsleden toe te voegen, kunt u zij zowel toevoegen via de intermediaire beheerder van de menigte, indien er ter diegene menigte geen listig is om penis te wordt van de menigte.

Dus, hoe maak jij beheerders aan of voeg jij zij toe aan de WhatsApp-groep? Hieronder hebben wij enkele eenvoudige stappen opgeschreven om andere mensen of jij vrienden beheerders te maken ter een menigte op WA, of ie nu via een Android-telefoon of iPhone / iOS is.

Zie zowel: Een WA-groep vergrendelen Louter beheerders kunnen chatten

Een beheerder maken ter een WA-groep (eerste wijze)

 • De eerste stap is om de WhatsApp-applicatie te openen plusteken ervoor te zorgen dat de applicatie is bijgewerkt zoals de nieuwste versie. U kunt dit natellen ter de Google Playstore voordat Android-telefoons of de Appstore voordat iPhone-gebruikers.
 • Voer daarna de chat ter de gewenste WhatsApp-groep ter.
 • Vervolgens klik jij op de whatsapp groepsnaam.
 • Daarna scrol jij zoals beneden op ie scherm om de groepsleden te zien diegene zichzelf hebben aangesloten.
 • De volgende stap voordat ie maken van een beheerder ter de WhatsApp-groep, jij tikt op ie gewenste WhatsApp-contact plusteken selecteert vervolgens de optie om groepsbeheerder te maken.
hoe maak je een admin in de wa groep
 • Daarna verschijnt ie schrijven van de groepsbeheerder onmiddellijk rechts van de voordien geselecteerde contactnaam.

Een beheerder maken ter de WA-groep (tweede wijze)

 • Vooraf kom jij ter de wa-groepschat
 • Vervolgens druk jij op de naam van de whatsappgroep.
 • Vervolgens tik jij rechtsboven op de trio puntjes plusteken selecteer jij groepsinstellingen.
 • Selecteer vervolgens “groepsbeheerder herschrijven”.
hoe admin te maken in wa-groep
 • Selecteer welke leden jij indien admins wilt maken, plusteken indien jij onderaan op ie vinkje hebt geklikt om zij op te slaan.

Dus natuurlijk, om een ​​beheerder te kunnen maken ter de WhatsApp-groep, dat wil zeggen, jij moeten zelf een beheerder zijn ter de WhatsApp-groep. Want indien jij geen admin bent, dan vermag ie noch.

Met jezelf indien beheerder van de WhatsApp-groep kun jij handeling ondernemen om andere mensen beheerder te maken zonder toestemming van andere leden.

Oké, dus zo maak jij een groepsbeheerder op WhatsApp. Probeer s.v.p. de voorgaande tutorial te repeteren, plusteken ik opeenhoping dat dit kennisgeving nuttig is plusteken bijdraagt ​​aan uw inzicht.

-->