Hoe IG-verhalen te bekijken zonder dat de eigenaar het weet zonder een applicatie

Hoe IG-verhalen te bekijken zonder dat de eigenaar het weet

Hoe IG-verhalen te bekijken zonder de eigenaar te weten zonder een applicatie

Of het Instagram-verhaal nu is vervaardigd met de Instagram-camera of vanwege een kiek of video uit de gsm-galerij te maken, zometeen zou de maker van het vertelsel de mensen kunnen zien diegene het Instagram-verhaal hebben waargenomen dat hij heeft vervaardigd.

Overgeschreven daarvan is er ter de Instagram-verhaalfunctie geen voorbeeldfunctie. Dus wanneer andere mensen de inhoud van het Instagram-verhaal willen weten, willen zij klikken wegens het vertelsel meteen te zien. Plus mits jouw het hebt waargenomen, wordt het meteen gedetecteerd ter de schilderijlijst met gebruikers diegene Instagram-verhalen hebben waargenomen.

Omdat er op Instagram zelf geen functie is wegens de Instagram-verhalen van anderen te bekijken zonder dat de eigenaar het weet, selecteren veel gebruikers ervoor wegens voorschrijven applicaties te gewoontes zodat zij Instagram-verhalen van andere mensen kunnen zien zonder dat de maker het weet.

Ingevolge toegevoegd applicaties of applicaties van derden te downloaden, neemt dit natuurlijk opslagruimte ter deeg op de Android-gsm of iPhone diegene u tweedehands. Daarom porties wij hier hoe jouw Instagram-verhalen kunt bekijken zonder waargenomen te wordt zonder een applicatie. Hoe? volg de onderstaande tutorial.

Lees zowel: 4 uitgangspunten waarom jouw Instagramverhalen noch weer kunt terpostbezorging, zowel hoewel zijn zij medegedeeld

Instagramverhalen bekijken zonder dat de accounteigenaar het weet

  • Zorg er ter de eerste ontwikkelingsfase voordat dat jouw de Instagram-gebruikersnaam of gebruikersnaam wetenschap van de andere persoon van wie jouw het vertelsel wilt zien zonder het te weten. Voordat de trant kun jouw zoals de profielpagina van de persoon gaan plusteken vervolgens linksboven loeren zoals de gebruikersnaam van het Instagram-account van de persoon.
  • Zo ja, dan gaan wij zoals de webstek: www.instadp.com.
  • Nadat u op de webpagina bent gearriveerd, scrolt u nu zoals beneden plusteken selecteert u “Instagram-verhaaldownloader”.
Hoe IG-verhalen te bekijken zonder dat de eigenaar het weet zonder een applicatie
  • De volgende stap is wegens de gebruikersnaam voordat het Instagram-account van iemand verschillend ter de daarvoor bestemde kolom op te schrijven plusteken vervolgens op zoeken te klikken.
hoe je Instagram-verhalen kunt bekijken zonder dat de accounteigenaar het weet
  • Klik daarna op “voorts”.
  • Dan wordt het meteen verwerkt voordat het Instagram-profiel volgens de vroeger pennen gebruikersnaam. Plus zodra het verschijnt, zie jouw alle Instagram-verhalen diegene vanwege diegene persoon zijn vervaardigd, of het nu gaat wegens fotoverhalen, video’s enzovoorts.
  • Mits het vertelsel de vorm van een video heeft, tikken wij wegens het videoverhaal voltooid te spelen op het woord downloaden, dan gaat het onmiddellijk zoals een nieuwe pagina plusteken tikt u op de afspeel- of afspeelknop.
hoe je iemands Instagram-verhaal kunt zien zonder dat ze het weten
  • Plus mits jouw een vertelsel wilt downloaden of een vertelsel wilt opslaan ter de zuilengang, tik jouw op de trio puntjes aan de zoom van de video plusteken klik jouw vervolgens op downloaden.

Voordat meer details kunt u zowel de volgende videozelfstudie bekijken.

Ingevolge zoals de Instagram-verhalen van anderen te loeren met behulp van de voorgaande trant, zullen andere mensen het noch weten, omdat wij het zien vanwege de Instagram-applicatie noch te gewoontes. Daarom blijft het veilig voordat degenen onder u diegene Instagram van anderen willen stalken, maar zonder dat de persoon het weet.

Oké, dat is voldoende gepost ter dit wetsartikel overheen hoe jouw IG-verhalen kunt bekijken zonder dat de eigenaar het weet zonder toegevoegd applicaties. Hopelijk is dit informatie nuttig voordat u plusteken bedankt voordat uw visite.

-->