Hoe u onze opmerkingen op de IG van andere mensen kunt zien

Hoe u onze opmerkingen op de IG van andere mensen kunt zien wegens Alfan Am

Hoe kun jouw onze opmerkingen overheen de ig van andere mensen zien diegene reeds eentje hele tijdstip aan ie zinken zijn? Mits jouw gemakkelijk alle commentaargeschiedenis op de Instagram-berichten van anderen wilt achterhalen, dan kun jouw loeren zoals de nieuwste 2022-functie op de Instagram-applicatie, zoals wij dit keer zullen doorspreken.

Functies wegens onze opmerkingen op Instagram te zien of te kennis, wanneer wij alles gemakkelijk kunnen zien zonder Instagram-gegevens te paardenhoeven downloaden zoals te de vorige trant. Maar nu, nadat er eentje update is van de Instagram-applicatie, is er eentje functie genaamd interactie.

Zometeen kun jouw noch schattig reeds onze commentaargeschiedenis op Instagram zien, maar zowel de geschiedenis van likes of likes op Instagram diegene jouw verstrekken aan de Instagram-berichten van anderen. Op dit methode wordt ie natuurlijk gemakkelijker voordat onzerzijds wegens activiteiten op onze Instagram te beheren of te vinden diegene allang voorbij zijn.

Hoe dan? Dus dit keer hebben wij de stappen voordat de trant volledig beschreven, diegene jouw hieronder meteen kunt volgen. Maar voordat jouw dit tutorial volgt, moeten jouw ervoor zorgen dat jouw vantevoren de Instagram-applicatie diegene op jouw mobiel is geïnstalleerd, hebt bijgewerkt of bijgewerkt, dan kun jouw ie indien volgt uitrichten:

Zie zowel: 10 voorbeelden van grappige reacties op Instagram, onzinnige netizens

  • Ga zoals plus loom te op uw Instagram-account.
  • Ga daarna zoals de profielpagina van onzerzijds inherent Instagram-account.
  • Tik vervolgens op de trio regels rechtsboven onze Instagram-gebruikersnaam.
  • Selecteer vervolgens “uw activiteit”.
Hoe u onze opmerkingen op de IG van andere mensen kunt zien
  • Klik dan op “opmerkingen”.
  • Daarna verschijnen reeds onze reacties op Instagram van anderen, zowel de laatste reacties diegene wij netwerken hebben pennen indien oude reacties op Instagram diegene zijn gezonken. Hier hoornschoen jouw schattig maar te scrollen wegens de reacties te vinden diegene jouw hebt gegeven op de Instagram-berichten van anderen.
Hoe onze reacties op Instagram te zien
  • Plusteken wegens dit reacties op ie originele uitlating te zien, hoornschoen jouw schattig maar op de opmerking te klikken, ie zullen onmiddellijk leiden zoals onze opmerkingen overheen de berichten van andere mensen.

Dus dat is de methode wegens onze opmerkingen overheen de ig van andere mensen te zien diegene reeds eentje hele tijdstip aan ie zinken zijn. Dit trant is natuurlijk intact gemakkelijk wegens te uitrichten, plus veel welslagen met de tutorial diegene wij porties.

-->