Hoe WhatsApp-meldingen op het Infinix Mobile-scherm worden weergegeven

Whatsapp-meldingen weergeven op het Infinix Mobile-scherm wegens Alfan Am

Hoe WhatsApp-meldingen op het Infinix-gsm-scherm weergeven? Mits jou geen melding op jou mobiel ziet wanneer er ene bewering binnenkomt van den WhatsApp-applicatie, zullen het voorkomen dat jou update wanneer er ene fundamenteel WA-bericht is.

Dus zelfs zonder den WhatsApp-applicatie rechtstreeks te openen, kunnen wij zien dat er ene WhatsApp-pictogram ter het opperste menukaart van het scherm staat plusteken dat laat zien dat er ene bewering is gearriveerd. Plusteken daarnaast kunnen wij aan den hand van dit melding zowel zien wie het bewering heeft gestuurd of den inhoud van het WhatsApp-bericht bekijken.

Plusteken overgeschreven daarvan, mits wij zien dat er ene inkomende melding is van ene WhatsApp-bericht, kunnen wij ter den meldingscentrumbalk op den Infinix-gsm onmiddellijk reageren op berichten diegene wegens andere mensen zijn verzonden zonder den applicatie te paardenhoeven openen.

Het is dus natuurlijk intact fundamenteel dat er ene WhatsApp-berichtmelding op Infinix staat. Daarom, mits het noch op uw mobiele telefoontoestel verschijnt, moeten u den meldingsinstellingen ter den WhatsApp-applicatie zelf natellen, evenals den meldingsinstellingen op den Infinix-mobiel.

Zie zowel: Hoe WhatsApp op ene Infinix-mobiel uit te schakelen

Dus, hoe geef jou WA-meldingen weer op het Infinix-gsm-scherm? Bekijk plusteken volg den eenvoudige stappen hieronder.

 • Voorafgaand gaan wij voorgerecht zoals den WhatsApp-applicatie,
 • Klik daarna op den 3 puntjes rechtsboven ter onzerzijds gsm-scherm.
 • Selecteer daarna instellingen.
 • Selecteer vervolgens Meldingen
Hoe WhatsApp-meldingen op het Infinix Mobile-scherm worden weergegeven
 • Scroll zoals beneden plusteken schalm het ter erbij het gewoonte van meldingen met hoge voorrang plusteken schalm het zowel ter erbij het reageren op meldingen. Jouw activeert het op privéberichtmeldingen plusteken zowel op den WhatsApp-groep.
 • Mits u terug zoals het hoofdscherm van den Android Infinix-gsm hebt gedrukt plusteken doorgaat met het openen van den instellingentoepassing.
 • Selecteer daarna het menukaart “applicaties plusteken meldingen”.
 • Selecteer WhatsApp-applicatie.
 • Mits u vervolgens het menukaart “toepassingsinformatie” hebt ontsloten, klikt u op het meldingsmenu.
Hoe WhatsApp-meldingen op het scherm worden weergegeven
 • Daarna klik jou op den groepsmelding of berichtmelding, vervolgens op rijrichting, plusteken zorg ervoor dat jou den optie sound maken selecteert plusteken dit verschijnt op het scherm.
 • Daarna verschijnt den WhatsApp-melding op uw Infinix-gsm ter het opperste menukaart van het scherm of ter den meldingscentrumbalk op den Infinix-gsm.

Oké, dus dat is den tutorial overheen het weergeven van WhatsApp-meldingen op het scherm van den nieuwste Infinix 2022-gsm. Hopelijk vermag dit wetsartikel nuttig voordat u zijn plusteken veel welslagen.

-->