Hoe iedereen in de Whatsapp-groep te vermelden

Iedereen in een Whatsapp-groep vermelden

Hoe iedereen in de Whatsapp-groep te vermelden voort Alfan Am

Hoe iedereen in de Whatsapp-groep te vermelden – Jouw tweedehands WhatsApp misschien alhoewel jaren, maar wist jou dat er ene methode is wegens iedereen in ene WhatsApp-groep te vermelden? Is ie waar? Indien jou nieuwsgierig bent, lees dan dit wetsartikel totdat ie einde.

Dit trant wegens iedereen in de WhatsApp-groep te taggen is werkelijk geen nieuwe functie in WA. Maar noch veel gebruikers weten ie, omdat WhatsApp zelf dit functie nooit rechtstreeks heeft gepromoot of geïntroduceerd in elk van hun updates.

Indien jou nieuwsgierig bent hoe jou iedereen in de WA-groep kunt taggen, bijvoorbeeld omdat jou inlichting wilt porties met andere leden, meer specifiek zoals wie jou verwijst, raadpleeg dan de volgende recensie.

Zie zowel: Hoe beheerders permanente WhatsApp-groepen wegdoen

Hoe iedereen in ene WA-groep te taggen

Zowel alhoewel is ie totdat nu toe noch mogelijk wegens alle groepsleden op WA in één manifest te taggen, zoals de @all-tag op Discord of Facebook-groepen, dat betekent noch dat jou noch alle groepsleden kunt opbellen.

De methode wegens ie in de WA-groep te tenuitvoerleggen is watten langer plusteken kost tijdstip, maar ie is nog steeds handig indien jou ene bericht of waarschuwing wilt geven aan iedereen in de menigte.

Volg hiervoor de onderstaande stappen op WhatsApp voordat Android, iPhone, desktop plusteken browserversies van WhatsApp.

  • Open voorafgaand de WhatsApp-applicatie
  • Voer vervolgens de groepschat in waarvan u alle leden wilt taggen
  • Typ nu ie tag-symbool of “@” plusteken klik vervolgens op ie opperste piemel
  • Typ ie tag-symbool weer plusteken klik vervolgens op de leden eronder
  • Blijf dit tenuitvoerleggen totdat alle groepsleden aan de tag zijn toegevoegd
  • Stuurwiel dan gewoon ie manifest dat jou wilt porties

Zie zowel: Hoe lijstlijsten in WhatsApp-groepen in te vullen

Indien u de beheerder of moderator van de WA-groep bent, is ie ene terdege idee wegens de telefoonnummers van alle groepsleden te vermelden indien er meer dan 100 zijn. Zo kun jou gewoon kopiëren plusteken plakken indien jou ene verbreiding wilt tenuitvoerleggen plusteken vastleggen wie de groepsleden zijn.

Zolang er geen methode is wegens iedereen in de WhatsApp-groep met één klik te vermelden, is dit de enige trant diegene wij kunnen tradities. WhatsApp schenkkan de functie in de toekomst toevoegen. Maar probeer nu de tutorial diegene wij hierboven hebben meegevoeld wegens alle groepsleden op WA te markeren.

Zie zowel: Hoe gemakkelijk spraaknotities (Veiligheidsraad) op WhatsApp te snoeien

-->