Hoe de geboortedatum op Instagram te wijzigen zonder een applicatie

Hoe de geboortedatum op Instagram te wijzigen zonder een applicatie
Hoe de geboortedatum op Instagram te wijzigen zonder een applicatie Instagram is een van de sociale media die tegenwoordig veel door mensen wordt gebruikt. Dat merken we aan de vele gebruikers van de Instagram social media applicatie in Indonesië.

By way of de Instagram-applicatie kunnen gebruikers niet alleen worden gebruikt als communicatiemiddel met vrienden, maar kunnen ze ook veel dingen doen, van leisure zoeken, informatie zoeken of on-line winkelen through Instagram.

Wanneer we ons registreren of een Instagram-account aanmaken, wordt ons natuurlijk gevraagd om onze eigen geboortedatum te vermelden. Hoe verander je dan de geboortedatum op Instagram? Dus, through dit artikel zullen we het bespreken voor degenen onder u die er niet vanaf weten in de recensies hieronder.

Zie ook: Hoe externe hyperlinks op Instagram te verwijderen

Hoe de geboortedatum op Instagram te wijzigen zonder een applicatie

Voor degenen onder u die willen weten hoe u uw verjaardag op Instagram of Instagram kunt wijzigen: we kunnen deze rechtstreeks wijzigen through de Instagram-applicatie, of u nu een mobiele telefoon of een laptop computer gebruikt.

En hieronder hebben we een paar stappen opgeschreven met betrekking tot de process om gemakkelijk verjaardagen op Instagram te wijzigen. Volg en oefen op je Instagram-account.

Zie ook: Hoe zich te ontdoen van het professionele dashboard op Instagram

  • Klik rechtsonder op je profielfoto
  • Klik op de menuknop (streeppictogram 3) rechtsboven
  • Klik onderaan op het menu Instellingen
  • Selecteer het menu Persoonlijke informatie
  • Klik op de sectie Geboortedatum
  • Wijzig onderaan je geboortedatum en tik vervolgens rechtsboven op het vinkje om deze op te slaan.

Zie ook: Locaties op Instagram-berichten verwijderen

Citaat van de officiële website Facebook, kunnen we de geboortedatum op Instagram wijzigen through Fb gekoppeld aan je Instagram-account. Er zijn een paar dingen om te onthouden over verjaardagen op Instagram. Je kunt verjaardagen niet meer verwijderen als ze eenmaal aan je Instagram-profiel zijn toegevoegd. Ook wordt je verjaardag niet gedeeld met iemand anders op Instagram.

Dus misschien is dat alles wat we kunnen delen over de tutorial over hoe je de geboortedatum op Instagram kunt wijzigen zonder further applicaties. Ik hoop dat deze informatie helpt en veel succes met de tutorial.

Lees verder: Hoe u erachter kunt komen wie ons Instagram-account heeft

-->