Mensen taggen in geüploade IG-verhalen

Mensen taggen in geüploade IG-verhalen
Mensen taggen op geüploade IG-verhalen – Het delen van foto’s of video’s op Instagram-verhalen over een activiteit die we doen, is soms leuk, vooral als we een vriend taggen in het Instagram-verhaal dat we hebben geüpload.

Het toevoegen van tags op Instagram is heel eenvoudig, het enige wat we hoeven te doen is het schrijven @ toe te voegen, gevolgd door de naam van de gebruiker of vriend op het Instagram-verhaal dat we willen posten.

We kunnen tags toevoegen aan Instagram-verhalen vóór het uploaden of zelfs na het uploaden. Dus als je eerder bent vergeten wie bij je bericht betrokken was, kun je het taggen in het IG-verhaal, zelfs als het bericht klaar is met uploaden.

Hoe tag je dan mensen op Instagram-verhalen die zijn geüpload of gepost? Dus deze keer hebben we de stappen voor je opgeschreven, volg ze nu op de Android Instagram-applicatie en ook op Instagram iPhone/iOS voor de nieuwste Instagram-versie.

Zie ook: Intentie voorwaartse navigatie in Instagramverhalen

Mensen taggen op geüploade IG-verhalen

Voor het toevoegen van tags op Instagram die verhalen hebben geüpload, is het heel eenvoudig om te doen, je hoeft bepaalde trucs niet te gebruiken of websites of applicaties van derden te doorlopen, maar doe het gewoon rechtstreeks in de nieuwe versie van de Instagram-applicatie nu op de volgende manier:

  • Open eerst de Instagram-applicatie en zorg ervoor dat deze is bijgewerkt naar de nieuwste versie.
  • Open vervolgens het verhaal dat je wilt bewerken om een ​​vermelding of tag toe te voegen aan het Instagram-account van de andere persoon die je wilt toevoegen.
  • Zo ja, klik dan op meer met het pictogram met drie stippen rechtsonder in het ig-verhaalscherm.
  • Vervolgens kunt u de optie “vermelding toevoegen” selecteren.
  • Selecteer vervolgens de gebruikersnaam die u wilt markeren/taggen. Kan ernaar zoeken in het zoekveld of zoeken in de bestaande lijst.
  • Als u op “toevoegen” klikt.

Als je het hebt toegevoegd, verschijnt de gebruikersnaam die je hebt toegevoegd meestal niet in je Instagram-verhaal, maar verschijnt er een melding through DM Instagram de naam die je hebt getagd voor het bericht dat het heeft gemarkeerd.

En voor deze tag-functie kun je proberen het niet alleen te oefenen voor het plaatsen van je verhalen, maar als je verhalen maakt, kunnen goede vrienden ook de bovenstaande tutorial doen.

Dat is alle informatie die we kunnen delen met al onze vrienden over het taggen van mensen op IG-verhalen die zijn geüpload of gepost. Ik hoop dat deze eenvoudige informatie je kan helpen.

-->