Hoe Draft Reels te zien op de nieuwste 2023 IG

Hoe Draft Reels te zien op de nieuwste 2023 IG

Hoe Draft Reels te zien op IG – Waar worden de ig trekhaspels opgeslagen? Misschien als je eerder haspels hebt opgeslagen in concepten op Instagram en niet weet hoe, dan zul je in de struggle raken als je op Instagram naar concepthaspels zoekt die zijn opgeslagen.

Maar maak je geen zorgen, need bij deze gelegenheid zullen we nu gemakkelijk de tutorial voor je delen in de nieuwe versie van de Instagram-applicatie voor het vinden van concepten op IG die je eerder hebt opgeslagen.

De reels-functie op Instagram is nog een relatief nieuwe functie in de Instagram-applicatie, deze functie is vergelijkbaar met tiktok of korte YouTube-video’s. Zowel voor hoe het eruit ziet als ook voor hoe het werkt.

Zie ook: Rollen maken op Instagram met behulp van foto’s uit de galerij

Er zijn veel dingen waar gebruikers van kunnen profiteren van de reels-functie op Instagram, web zoals je je IG-reel in een idea kunt invoeren voordat je deze daadwerkelijk uploadt naar je Instagram-account als Instagram-reels.

Dit zal natuurlijk erg handig voor ons zijn als er plotseling iets gebeurt waardoor we de rollen die we op Instagram zullen plaatsen, moeten uitstellen. Need door het op te slaan in het Instagram-concept, kun je het later weer verder bewerken.

Maar helaas zijn er nog steeds veel gebruikers die niet weten waar de Instagram-trekkingsrollen zich bevinden, dus als je het nog steeds niet weet, kun je de volgende eenvoudige stappen raadplegen.

Zie ook: Hoe Instagram Draft Reels in de galerij op te slaan

Hoe Draft Reels te zien op IG / Instagram

  • Voer eerst de Instagram-applicatie in.
  • Klik op het menu “Profiel” in de rechter benedenhoek.
  • Klik vervolgens op het plusteken bovenaan en in dit gedeelte vind je een lijst met menu’s zoals reels, posts, tales, story highlights, stay uitzendingen en gidsen. Hier kunt u op het menu “Reels” klikken.
  • Vervolgens kunt u op het galerijpictogram in de linkerbenedenhoek tikken, zoals hieronder weergegeven.
  • Daarna zie je naast de schrijfgalerij, dan zie je de woorden “idea” met een iets donkerder uiterlijk. Hier hoef je alleen maar op het idea te tikken om de berichten te zien die zijn opgeslagen in je Instagram-concept.
  • Dan kun je doorgaan met posten in het Instagram-concept om door te gaan met posten op Instagram.

Dus het is vrij eenvoudig, nietwaar? probeer de tutorial die we hierboven schreven met de titel see draft reels op de laatste 2023 IG. Hopelijk kan deze eenvoudige informatie u helpen en bedankt voor uw bezoek.

-->