Hoe te bekijken over dit account op Instagram

Hoe te bekijken over dit account op Instagram

Hoe te bekijken over dit account op Instagram – De accountfunctie op Instagram is een functie die Instagram-accountinformatie weergeeft. We kunnen accountinformatie achterhalen, zoals de datum van deelname, de locatie van het Instagram-account, de vorige gebruikersnaam, accounts met dezelfde volgers enzovoort.s

Door dit account op Instagram te bekijken, kunnen we in het kort informatie vinden over de Instagram-accounts van anderen. Omdat we later informatie kunnen achterhalen zoals gebruikersnamen of eerdere Instagram-gebruikersnamen wanneer het account eerder van naam is veranderd, of andere informatie die we kunnen krijgen.

Afgezien daarvan kunnen we deze functie over accounts op Instagram ook gebruiken om erachter te komen of het Instagram-account een nepaccount of een nepaccount is of niet. Omdat, zoals we weten, er veel nepaccounts of nepaccounts op Instagram zijn die veel volgers hebben.

Zie ook: Een locatielink toevoegen in Instagram Bio

Dus als je de informatie over de functies van dit account op Instagram kent, krijg je een klein beeld van het account, of het account een account is dat lang geleden is aangemaakt of de naam is veranderd om te lijken op het officiële account van de organisatie of op iemands origineel rekening.

Dus in de nieuwste versie van de Instagram-applicatie-update van 2023, zowel in de Instagram Android-applicatie als Instagram iPhone / iOS, is de methode hetzelfde voor het bekijken van accounts op Instagram. U kunt de tutorial volgen die we hieronder hebben geschreven.

Zie ook: Eén voor één reageren op Instagram DM’s

Hoe te bekijken over dit account op Instagram

  • Zorg er allereerst voor dat je de Instagram-applicatie op je mobiele telefoon nu hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie, probeer de Play Retailer en App Retailer te controleren op applicatie-updates.
  • Bovendien kun je, als je dat hebt gedaan, de Instagram-applicatie op je mobiel invoeren.
  • Als dat het geval is, kun je het Instagram-profiel invoeren van de andere persoon die je wilt controleren op functies over dit account op Instagram, om informatie te krijgen over de Instagram-accounts van anderen.
  • Bovendien, als je iemands Instagram-profielweergave hebt ingevoerd, kun je op het punt 3-pictogram in de rechterbovenhoek tikken.
  • Daarna verschijnen er verschillende opties, u kunt op “over dit account” klikken.
  • Daarna verschijnen de Instagram-accountgegevens onmiddellijk, vanaf de datum van deelname, gebruikersnaamgeschiedenis enzovoort.

Dus dat is hoe je over dit account kunt zien in de nieuwste versie van IG uit 2023. En inderdaad, tot nu toe hebben we deze functie niet op alle Instagram-accounts kunnen toepassen. Alleen bepaalde accounts hebben deze functie echter.

Dus als dat zo is, als je het account van een vriend of een ander Instagram-account wilt controleren met betrekking tot functies van dit Instagram-account, dan kun je de bovenstaande stappen volgen, en als het niet verschijnt, betekent dit dat het account geen alle functies over dit account op Instagram.

Dus dat is wat we kunnen delen over de tutorial over hoe je over dit account op Instagram 2023 op Android en iPhone kunt kijken. Hopelijk kan deze informatie u helpen en veel succes.

-->