Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Hoe gearchiveerde haspels op Instagram te herstellen

Hoe gearchiveerde haspels op Instagram te herstellen
Hoe gearchiveerde haspels op Instagram te herstellen

Hoe gearchiveerde rollen op Instagram te herstellen – De reels-functie op Instagram wordt bijgewerkt wat betreft functie-ondersteuning. Als de archieffunctie voorheen niet beschikbaar was in de reels-functie op Instagram, kan deze nu worden gebruikt om de gewenste video-reels te archiveren.

Wanneer video-reels zijn gearchiveerd, verdwijnen ze later uit ons Instagram-profielraster of homepage, en natuurlijk ook uit het reels-menu op ons eigen Instagram-profiel. Maar web als bij andere archieffuncties, zoals we archiveren berichten op Instagram, zodat ze kunnen worden bekeken wanneer de gebruiker dat wil.

En voor de tutorial voor het archiveren van Instagram-haspels, namelijk door naar het Instagram-profiel te gaan, het haspelmenu te selecteren en vervolgens op de video te klikken die je wilt archiveren, dan kun je op het punt 3-pictogram rechts van de gebruikersnaam tikken en vervolgens de optie beheren en tot slot kunt u op archiveren klikken.

Dan kun je de Instagram-applicatie verversen, zodat de reel-berichten direct van je Instagram-profiel verdwijnen. Het is dus heel gemakkelijk om te doen zoals het is voor andere postarchieven.

Als je op een dag wilt weten hoe je gearchiveerde reels op Instagram kunt bekijken, dan zullen we ze bij deze gelegenheid natuurlijk met je delen by way of de stappen die we hieronder volledig hebben beschreven.

Hoe gearchiveerde rollen te herstellen

Op deze manier kun je het doen op de Android Instagram-applicatie en ook op Instagram iPhone. Omdat de methode hetzelfde is, maar zorg er ook voor dat de Instagram-applicatie op je mobiel is bijgewerkt naar de nieuwste versie in de Play Retailer of App Retailer.

  • Open eerst de Instagram-applicatie die op je mobiel is geïnstalleerd.
  • Tik vervolgens op de drie lijnen in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens uw activiteit.
  • Selecteer vervolgens “gearchiveerd”.
  • Klik daarna op het archief en verander het hier in het postarchief.
  • Dan verschijnen hier de eerder gearchiveerde rollen. En voor het herstellen van het Instagram-reelarchief kunt u vooraf bepalen welke video u wilt retourneren, zodat deze weer op het Instagram-profiel verschijnt.
  • Klik daarna op punt 3 en selecteer vervolgens weergeven op profiel.
  • Wacht even tot het klaar is, dan verschijnen de rollen meteen weer op je Instagram-profielraster.
Dus dat is de volledige tutorial over het herstellen van gearchiveerde reels op Instagram iPhone en op de nieuwste Android Instagram. Probeer de tutorial en bedankt voor het langskomen wafbig.nl.

Posting Komentar untuk "Hoe gearchiveerde haspels op Instagram te herstellen"