Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Hoe live-uitzendingen op IG voor sommige gebruikers te verbergen

Hoe live-uitzendingen op IG voor sommige gebruikers te verbergen
Hoe live-uitzendingen op IG voor sommige gebruikers te verbergen

Hoe live-uitzendingen op IG voor sommige gebruikers te verbergen – De reside uitzendfunctie of reside op Instagram is een functie die ook superieur is voor de behoeften van de gebruiker. Hoewel deze functie niet zo vaak voorkomt als mensen in vergelijking met de Instagram-verhaalfunctie, kunnen gebruikers met deze functie de activiteiten die ze opnemen in realtime uitzenden.

De live-functie op Instagram wordt inderdaad veel gebruikt door gebruikers zoals beroemdheden of artiesten om hun followers rechtstreeks te begroeten of ook voor on-line bedrijven om de goederen of producten die ze verkopen te promoten.

Afgezien daarvan kunnen we soms ook reside uitzenden in verband met onze dagelijkse activiteiten, of zelfs als er bepaalde momenten zijn, zal iemand natuurlijk niet aarzelen om een ​​nummer op te nemen als het reside wordt opgenomen through de live-uitzendfunctie van Instagram.

Als er op je eigen Instagram-account gebruikers zijn voor wie je je misschien echt schaamt of die je echt niet wilt zien door iemand of meerdere gebruikers die je herkent, dan kan deze gebruiker in de live-uitzendfunctie op IG eenvoudig Instagram reside voor iemand verbergen of andere mensen.

En bij deze gelegenheid hebben we voor u samengevat hoe u live-uitzendingen op Instagram voor andere mensen kunt verbergen. En natuurlijk oefenen we hier de toepassing laatste versie van Instagram, je kunt Instagram Android en iPhone proberen, omdat de methode hetzelfde is. Hier is de volledige tutorial die je kunt volgen.

Hoe Reside IG voor bepaalde mensen te verbergen

  • Eerst voer je de Instagram-applicatie op je mobiel uit.
  • Vervolgens klik je op het icoontje om een ​​story of Instagram story aan te maken.
  • Tik op het pictogram “digicam”.
  • Vervolgens navigeer je naar de functie “reside uitzending”.
  • Zo ja, klik dan op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer reside uitzending.
  • Vervolgens klikt u in het weergavegedeelte op de woorden “Reside uitzendingen verbergen voor”.
  • Vervolgens selecteer je een persoon of personen die je niet wilt zien in de reside uitzending die je later gaat doen.
  • En als je in de rechterbovenhoek op klaar hebt getikt, en daarna als je een live-uitzending op je Instagram-account begin, wordt deze niet gezien door de persoon die je hebt verborgen.

Dus dat is een tutorial over hoe je live-uitzendingen op IG kunt verbergen voor sommige ongewenste mensen of anderen. Hopelijk is de informatie die we delen nuttig voor u en veel succes.

Posting Komentar untuk "Hoe live-uitzendingen op IG voor sommige gebruikers te verbergen"