Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Hoe live-uitzendingsarchieven te bekijken op de nieuwste IG

Hoe live-uitzendingsarchieven te bekijken op de nieuwste IG

Hoe live-uitzendingsarchieven te bekijken op de nieuwste IG
Hoe live-uitzendingsarchieven te bekijken op de nieuwste IG

Hoe live-uitzendingsarchieven op IG te bekijken – De Instagram-applicatie heeft een aantal functies waarmee mensen keuzes kunnen maken wanneer ze op afstand met andere mensen willen communiceren, een daarvan is door gebruik te maken van de livestream-functie of live-uitzending op Instagram.

De live-functie op Instagram kan door mensen worden gebruikt om de momenten die ze aan het doen zijn te delen of voor on-line bedrijven op Instagram om de producten die ze verkopen aan potentiële klanten te verkopen of te promoten.

Dus als je een live-uitzending op Instagram hebt gedaan, dan zal later de live-uitzending nadat deze is beëindigd, onmiddellijk verdwijnen. Maar het hoeft niet noodzakelijkerwijs te verdwijnen, omdat het later automatisch wordt opgeslagen in de archieffunctie voor live-uitzendingen van Instagram.

Als je niet weet hoe je een live-uitzendingsarchief op Instagram moet openen, dan delen we deze keer de tutorial voor degenen onder jullie die dit artikel hebben bezocht, need later kun je bovendien het live-uitzendingsarchief zien dat je eerder deed , kunt u ook dwell uitgezonden video’s opslaan. u, deel het of verwijder de opgeslagen live-uitzending.

En voor tutorials over het bekijken van het live-uitzendingsarchief van IG hebben we de stappen als volgt opgeschreven. En zorg ervoor dat je, voordat je de volgende methode volgt, de Instagram-applicatie op je Android-telefoon of iPhone hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Hoe live-uitzendingsarchieven op Instagram te bekijken

  • Voer eerst de Instagram-applicatie in die op je mobiel is geïnstalleerd.
  • Daarna kun je het profiel van onze eigen Instagram blijven invullen.
  • Vervolgens kunt u rechtsboven op de 3 lijntjes klikken en het menu “uw activiteit” selecteren.
  • Selecteer het menu “gearchiveerd”.
  • Wijzig vervolgens de categorie bovenaan in dwell archieven. Omdat er in dit geval 3 categorieën archieven op Instagram zijn, namelijk verhalenarchieven, postarchieven en ook dwell uitzendarchieven.
  • Nadat u bent overgeschakeld naar een archief met live-uitzendingen, ziet u alle live-uitzendingsvideo’s die u eerder hebt gemaakt.
  • Vervolgens kunt u de dwell uitgezonden video specificeren die u opnieuw wilt bekijken, en u kunt ervoor kiezen om deze op te slaan, te delen of te verwijderen uit de archieflijst voor de dwell uitzending.

Dus dat is een eenvoudige tutorial over hoe je dwell uitzendarchieven kunt bekijken op de nieuwste IG. En als je wilt weten hoe je archieven kunt bekijken voor live-uitzendingen op IG die zijn verwijderd, dan heeft dat nog geen functie, need als het uit het archief is verwijderd, kan het niet worden geretourneerd.

Posting Komentar untuk "Hoe live-uitzendingsarchieven te bekijken op de nieuwste IG"