Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Hoe notities op Instagram te delen met behulp van nieuwe functies

Hoe notities op Instagram te delen met behulp van nieuwe functies
Hoe notities op Instagram te delen met behulp van nieuwe functies
Notities delen op Instagram - In de nieuwste versie van de Instagram-applicatie is er nu een functie voor Instagram-notities of notities op Instagram. Met deze functie kunnen gebruikers notities toevoegen die zichtbaar zijn voor mensen die je terug volgt of door goede vrienden die je hebt ingesteld op je Instagram-account. 

De notitie functie op ig zelf zal zichtbaar zijn op de instagram dm en volgens de beschrijving dat voor deze functie andere mensen niet op de hoogte zullen worden gebracht wanneer je net een notitie hebt gemaakt en ook voor de notitie zal slechts 24 uur duren evenals de instagram story functie. 

De Instagram notities functie zelf kunnen we een maximum van 60 tekens schrijven en wanneer je het opnieuw maakt voor de notitie te schrijven, zal het onmiddellijk worden vervangen door uw nieuwe schrijven. Je kunt dus een korte notitie schrijven die je kunt uitdrukken via deze nieuwe functie.

En wanneer andere mensen je notities op de Instagram DM-functie zien, kan het een direct antwoord geven met betrekking tot de notities die je op je Instagram-account hebt geschreven. Je maakt het dus makkelijker voor gebruikers om elkaar uit te nodigen voor interactie op Instagram. 

Nou, bij deze gelegenheid zullen we een tutorial delen over hoe je gemakkelijk notities kunt toevoegen op de nieuwste Instagram. Dus voor degenen onder jullie die het nog niet weten, kun je meteen de volgende stappen volgen.

Hoe notities delen op Instagram

Wanneer je de Instagram Android applicatie of Instagram iPhone gebruikt, is de methode hetzelfde. Dus zoals in de volgende stappen. 

  1. Zorg er eerst voor dat je hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie van de Instagram-applicatie op je mobiele telefoon. 
  2. Vervolgens kun je de Instagram-applicatie openen en vervolgens de instagram dm-functie openen. 
  3. Tik daarna op de profielfoto op of schrijf Laat een bericht achter. 
  4. Dan krijg je een pagina Laat een bericht achter, hier schrijf je in de bestaande kolom wat je wilt, het maximum is 60 tekens voor de lengte. 
  5. Dan kun je onderaan instellen wie de notities die je maakt kan zien, goede vrienden of volgers die je terug volgt. 
  6. Als je dat hebt gedaan, kun je klikken op het "delen"-schrift in de rechterbovenhoek. 
  7. Dat is alles. 

Nou, dat is het dus voor de stappen zijn natuurlijk heel eenvoudig. En als je het vervangt door je nieuwe notitie, dan schrijf je het gewoon op voor de notitie zoals de stappen hierboven, dan wordt het oude schrift vervangen door het nieuwe dat je hebt gemaakt. 

Oké, dit is de tutorial over hoe je notities kunt delen op de nieuwste Instagram op Android-telefoons en ook op iPhones. Probeer deze tutorial en hopelijk helpt dit artikel je.

Posting Komentar untuk "Hoe notities op Instagram te delen met behulp van nieuwe functies"