Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Hoe te reageren op DM Instagram One One Like WA

Hoe te reageren op DM Instagram One One Like WA
Hoe te reageren op DM Instagram One One Like WA

Hoe te reageren op DM Instagram One One Like WA – De Instagram-applicatie heeft een functie om privé met elkaar te chatten through de direct message-functie, beter bekend als DM Instagram. Hiermee kunnen we chatten met vrienden web als in de WhatsApp-chatapplicatie.

We kunnen reageren op Instagram-verhalen gemaakt door vrienden of andere mensen door Instagram DM-berichten te sturen of gewoon te chatten met vrienden. Omdat iemand soms niet altijd zijn WhatsApp-nummer heeft, terwijl we het op Instagram gemakkelijker kunnen zoeken of vinden.

Als je chat through Instagram DM, is er functieondersteuning die het voor gebruikers gemakkelijker maakt om gebruikers ook te helpen bij alle communicatiebehoeften om expressiever te zijn en ook gemakkelijker voor elke persoon om met elkaar te chatten, al was het maar schriftelijk.

Dus als je wilt weten hoe je moet reageren op een IG DM zoals wa, namelijk het één voor één beantwoorden van bepaalde berichtreacties zodat mensen gemakkelijker kunnen begrijpen voor welk bericht het bericht bedoeld is, dan delen we deze keer gemakkelijk de tutorial die je hieronder kunt zien. deze.

Hoe te reageren op Instagram DM’s Eén voor één

Voor deze methode kunt u deze toepassen op de Instagram-applicatie op een Android-telefoon of de Instagram-applicatie op de iPhone- of iOS-versie. En voordat je doorgaat met de stappen, moet je ervoor zorgen dat je ook de Instagram-applicatie bijwerkt naar de nieuwste versie nu in de Play Retailer of Appstore.

  • Voer de Instagram-applicatie op onze mobiele telefoon in.
  • Voer vervolgens de Instagram DM-functie in door op het chatpictogram in de rechterbovenhoek te tikken.
  • Daarna kunt u uw chat selecteren of chatten met een vriend wiens bericht u wilt beantwoorden, web als het beantwoorden van een bericht op wa, namelijk met behulp van de antwoordfunctie.
  • Dan kunt u één voor één aangeven op welke berichtzinnen u wilt reageren.
  • Vervolgens druk je lang op het bericht totdat er een optie verschijnt in het onderste menu, en hier klik je gewoon op de woorden “reageren”.
  • Daarna schrijven we gewoon een antwoordbericht op de berichtzin waarop we het antwoord willen hebben en klikken vervolgens op verzenden.

Dus als u veel berichten wilt beantwoorden, hoeft u alleen maar hetzelfde te doen als hierboven, namelijk lang op de berichtzin drukken waarop u wilt antwoorden, vervolgens op beantwoorden klikken en het antwoordbericht schrijven en verzenden het. Op die manier reageer of beantwoord je DM Instagram-berichten zoals op WhatsApp.

Oké, dat is de informatie die we deze keer kunnen overbrengen over hoe je Instagram DM’s een voor een kunt beantwoorden, zoals WhatsApp. Hopelijk is deze informatie nuttig voor u en veel succes met het proberen van de tutorial.

Posting Komentar untuk "Hoe te reageren op DM Instagram One One Like WA"