Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Hoe WhatsApp in afwachting van Xiaomi te overwinnen

Hoe WhatsApp in afwachting van Xiaomi te overwinnen
Hoe WhatsApp in afwachting van Xiaomi te overwinnen

Hoe WhatsApp in afwachting van Xiaomi te overwinnen – Als je geen berichten kunt sturen op WhatsApp of kunt bellen op WhatsApp op een Android Xiaomi-gsm, dan wil je natuurlijk weten hoe je dit probleem kunt oplossen, need behalve dat je geen berichten kunt verzenden, kun je dat natuurlijk ook’ geen berichten ontvangen die andere mensen of vrienden naar je WhatsApp sturen.

Het zou zeker lastig zijn toch? vooral als je belangrijke zaken hebt waarvoor je de WhatsApp-applicatie moet gebruiken om met andere mensen in contact te komen. Dan heb je een oplossing nodig om dit snel te verhelpen op je Xiaomi-gsm.

Daarom zullen we bij deze gelegenheid verschillende manieren delen om met niet-verzonden berichten op xiaomi-gsm’s om te gaan bij het gebruik van de WhatsApp-applicatie. Of het nu gaat om het gebruik van mobiele knowledge of het gebruik van een wifi-netwerk.

Hoe WhatsApp in afwachting van Xiaomi te overwinnen

Als je in de conflict bent over het feit dat WhatsApp de hele tijd in behandeling is of vastloopt bij het verzenden van berichten en ook wanneer je probeert te bellen met de WhatsApp-applicatie, blijft het maar bellen, dan zijn er een aantal dingen die je hieronder moet begrijpen.

1. Controleer of WhatsApp niet werkt

Het eerste voordat je andere dingen doet of bepaalde instellingen maakt met betrekking tot de WhatsApp-applicatie die een fout is of in behandeling is bij het verzenden van berichten, probeer dan te controleren of WhatsApp down is of niet.

Meestal is het voor WhatsApp down informatie direct druk in social media applicaties zoals Twitter, in de Google Chrome browser, of in de YouTube applicatie. U kunt informatie krijgen of WhatsApp down is of niet.

2. Ververs het internetnetwerk

De tweede stap die u moet doen, is proberen het netwerk op uw mobiele telefoon te vernieuwen. De stappen zijn eenvoudig, u hoeft de vliegtuigmodus slechts enkele ogenblikken te activeren en als u deze hebt uitgeschakeld, keert u terug naar de vliegtuigmodus.

Op die manier wordt het internetnetwerk op je xiaomi-gsm dat momenteel is verbonden, weer ververst. En probeer daarna WhatsApp te controleren door een bericht naar een vriend op je WhatsApp te sturen, of het nu gelukt is of niet.

3. Instellingen voor quotagebruik

De laatste stap die we delen over hoe om te gaan met WhatsApp in behandeling op een Android Xiaomi-gsm, is het instellen van quotagebruik op een Xiaomi-gsm. U kunt instellen volgens de volgende stappen.

  • Voer de standaard Xiaomi-gsm-instellingen in.
  • Klik op verbinden en delen.
  • Scroll naar beneden en klik op “quotumgebruik”.
  • Zoek en selecteer de WhatsApp-applicatie.
  • Vervolgens activeer je de 3 opties, namelijk mobiele knowledge, wifi en achtergronddata activeren.
  • Druk daarna nogmaals op om de instellingen op te slaan,
  • Probeer dan de whatsapp-applicatie te openen en stuur berichten op wa

Dus dat is alles voor de informatie die we kunnen delen over hoe om te gaan met WhatsApp in afwachting van Xiaomi. En daarnaast zorg je er ook voor dat je de WhatsApp-applicatie bijwerkt naar de nieuwste versie in de Play Retailer. Dat is alle informatie die we delen en we hopen dat het helpt.

Posting Komentar untuk "Hoe WhatsApp in afwachting van Xiaomi te overwinnen"