Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Hoe WhatsApp-oproepen op het hoofdscherm te tonen

Hoe WhatsApp-oproepen op het hoofdscherm te tonen
Hoe WhatsApp-oproepen op het hoofdscherm te tonen

Hoe WhatsApp-oproepen op het hoofdscherm weer te geven – Als u problemen ondervindt om geen oproepmeldingen van WhatsApp weer te geven op het hoofdscherm van uw Android-telefoon, of u nu een Vivo, Xiaomi, Infinix en andere mobiele telefoons gebruikt, zullen we deze keer wat delen instellingen die u kunt volgen om er overheen te komen.

Het is erg belangrijk voor ons om te weten of er een inkomende oproep van WhatsApp is, dit kan zijn wanneer iemand anders ons belt om belangrijke dingen of andere behoeften door te geven. Dus als iemand anders belt by way of WhatsApp, zouden we die moeten kunnen opnemen.

Het meldingsprobleem is een belangrijke zaak om ons te kunnen vertellen of een melding afkomstig is van WhatsApp. Of het nu een gewoon sms-bericht is of een WhatsApp-telefoontje.

Dus als de mobiele telefoon die u gebruikt geen WhatsApp-oproepmeldingen weergeeft, dan zijn er WhatsApp-meldingsinstellingen die u moet instellen, en deze keer hebben we ze voor u samengevat voor sommige WhatsApp-instellingen, dus kijk hoe u kunt weergeven wa-oproepen op het onderstaande hoofdscherm. deze.

Hoe WhatsApp-oproepen op het hoofdscherm kunnen worden weergegeven door Alfan Am

1. Meldingsinstellingen van de WhatsApp-applicatie

Het eerste dat u hoeft te doen, is de meldingsinstellingen rechtstreeks vanuit de WhatsApp-applicatie activeren. En hier zijn de stappen die u moet doen.

  • De eerste stap is het openen van de WhatsApp-applicatie.
  • Tik vervolgens op de stip 3 in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens “instellingen”.
  • Selecteer het menu “meldingen”.
  • En dan activeer je alle bestaande meldingspanelen, zoals in de woorden “gebruik meldingen met hoge prioriteit”, en andere.

Als u alles op het scherm van het meldingsmenu hebt geactiveerd, moet u ook meldingen instellen op de mobiele telefooninstellingen die u gebruikt. En zoals hieronder voor de instellingen.

2. Meldingsinstellingen op Android HP-instellingen

  • Voor hoe te bellen wa verschijnt op het hoofdscherm, dat wil zeggen, voer eerst de standaardinstellingentoepassing in vanaf de mobiele telefoon die u gebruikt. In deze tutorial oefenen we het op een Xiaomi-gsm, dus pas het voor andere gebruikers aan.
  • Nadat we de instellingen hebben ingevoerd, klikken we op het menu “meldingen”. Selecteer op een xiaomi-gsm “meldingen en controlecentrum”.
  • Selecteer vervolgens “toepassingsmeldingen”.
  • Selecteer WhatsApp-applicatie.
  • Vervolgens activeer je het op alle bestaande meldingspanelen, zodat later alle meldingen op je mobiel binnenkomen, of het nu gaat om berichtmeldingen, reacties, oproepmeldingen wa en andere.

Op die manier verschijnen meldingen voor wa-oproepen op het hoofdscherm en ook op het vergrendelscherm. Zodat wanneer er een telefoontje binnenkomt, je het gewoon hoeft op te nemen, ook al openen we de WhatsApp-applicatie niet.

Oké, dus dat is alles wat we in dit artikel kunnen zeggen over het weergeven van WhatsApp-oproepen op het hoofdscherm van een Android-telefoon. Hopelijk kan deze information bijdragen aan uw inzicht en veel succes.

Posting Komentar untuk "Hoe WhatsApp-oproepen op het hoofdscherm te tonen"