Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Hoe zich te ontdoen van Zoek mensen op Instagram

Hoe te elimineren Zoek mensen op Instagram

Hoe zich te ontdoen van Zoek mensen op Instagram
Hoe zich te ontdoen van Zoek mensen op Instagram

Hoe zich te ontdoen van Discover Folks op Instagram – Instagram is een populaire applicatie die veel wordt gebruikt door mensen, en vooral onder jongeren. Met deze applicatie kan iemand lijken te bestaan ​​door momenten huge te leggen in de vorm van foto’s, video’s, verhalen of statussen die op elk second op Instagram kunnen worden geplaatst.

Vanuit deze Instagram-applicatie kunnen we ook nieuwe vrienden vinden die ook de Instagram-applicatie gebruiken. Omdat er op Instagram een ​​functie voor vriendensuggesties is die kan worden weergegeven op de Instagram-startpagina of op ons eigen Instagram-profiel.

Voor vriendensuggesties of de functie ‘Mensen zoeken’ verschijnen meestal de namen van Instagram-gebruikers van de accounts die we volgen, zodat we kunnen zien welke Instagram-gebruikers we mogelijk herkennen of afkomstig zijn uit contacten die op ons apparaat zijn opgeslagen.

Dus als je final hebt van het uiterlijk van de Discover Folks-functie op Instagram, dan kun je de functie eigenlijk gewoon verbergen of meteen verwijderen. Zodat je er geen final van hebt als je de feedweergave van je eigen Instagram-account ziet.

En voor deze tutorial hebben we het by way of de volgende stappen geschreven, zodat je de gids meteen kunt volgen.

Hoe vriendensuggesties op Instagram te verbergen

Voor degenen onder u die gebruikers zijn van persoonlijke Instagram-accounts of zakelijke Instagram, replace de nieuwste versie van de Instagram-applicatie op speel winkel /app retailer dan kun je het als volgt doen.

  • Ga eerst naar de profielpagina van ons eigen Instagram-account.
  • Daarna ziet u daar een pluspictogram en ook een persoonspictogram, zoals te zien is in de onderstaande afbeelding.
  • Vervolgens kunt u slechts één keer op het pictogram tikken om vriendensuggesties te verwijderen of mensen te zoeken. Dan wordt het uiterlijk meteen verborgen.
  • En wanneer u de functie persoon zoeken wilt terugkijken, hoeft u alleen maar opnieuw te tikken en deze verschijnt onmiddellijk weer.

Nou, dus de methode is precies zo. Er zijn inderdaad geen speciale functies of instellingen om de functie Mensen zoeken of vriendensuggesties op Instagram everlasting te kunnen verwijderen, maar met de bovenstaande methode kunnen we er in ieder geval voor kiezen om deze weer te geven of te verbergen.

Oké, dat is alles wat we kunnen delen over tutorials over hoe je mensen kunt vinden op de nieuwste Instagram op Android-telefoons en iPhones. Hopelijk kan deze informatie nuttig voor je zijn, en veel succes met het proberen van de tutorial.

Posting Komentar untuk "Hoe zich te ontdoen van Zoek mensen op Instagram"