Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Manieren om WA er offline uit te laten zien, ook al is het online in Instellingen

Manieren om WA er offline uit te laten zien, ook al is het online inInstellingen
Manieren om WA er offline uit te laten zien, ook al is het online inInstellingen

Manieren om WA er offline uit te laten zien, ook al is het online in Instellingen – Zoals we weten, verschijnt er standaard een online verklaring onder de naam van onze WhatsApp-contactpersoon wanneer een gebruiker actief is of de WhatsApp-applicatie opent, of hij nu de WhatsApp-status bekijkt of op WhatsApp chat met andere mensen of vrienden.

Deze online verklaring is bedoeld om andere mensen direct te informeren dat de persoon actief is of de WhatsApp-applicatie gebruikt. Zodat andere mensen weten dat we op dat second online zijn of WhatsApp actief gebruiken.

Afgezien van de online functie op WhatsApp, is er ook de laatst geziene of laatst geziene functie, deze functie is ook min of meer hetzelfde om andere gebruikers te informeren wanneer deze voor het laatst actief was of de WhatsApp-applicatie opende.

Dus als je je vaak geïrriteerd of ongemakkelijk voelt wanneer de online standing op je WhatsApp verschijnt, voel je je natuurlijk zelf ongemakkelijk bij het openen van de WhatsApp-applicatie, uit angst dat andere mensen of je WhatsApp-contactvrienden erachter komen.

Vooral als iemand je een bericht stuurt, heb je echt geen tijd gehad om te antwoorden, dus als je bekend bent dat je actief of online bent bij die persoon, zal dat een ongemakkelijk gevoel bij andere mensen bij jou veroorzaken. Nou, dan maakt dit je relatie met die persoon minder goed.

De oplossing om dit te voorkomen is dat je je online standing kunt deactiveren in de laatste WhatsApp instellingen. Later, zelfs als je online bent of actief bent op WhatsApp, verschijnt er geen online informatie op het WhatsApp-account van de persoon die je uitsluit of je kunt iedereen of alle contacten selecteren zodat je geen actieve informatie op je WhatsApp ziet.

Voor instellingen voor het verwijderen van de online standing in de laatste wa op originele WhatsApp of officiële WhatsApp, kun je de volgende stappen raadplegen.

Manieren om WA er offline uit te laten zien, ook al is het online in Instellingen

Je kunt de methode gebruiken die we alleen delen op WhatsApp Android, omdat de iOS-versie van WhatsApp nog niet beschikbaar is voor de functie om de online standing op WA uit te schakelen, dus voor WhatsApp-gebruikers op een Android-telefoon, oefen alsjeblieft het volgende zelfstudie.

  • Zorg er allereerst voor dat je de WhatsApp-applicatie hebt bijgewerkt / bijgewerkt naar de nieuwste versie. Controleer of er updates zijn in de Google Play Retailer op je Android-telefoon en replace als er een replace is.
  • Daarna open je gewoon de WhatsApp-applicatie.
  • Tik vervolgens op punt 3 in de rechterbovenhoek en selecteer het instellingenmenu.
  • Selecteer daarna het menu “laatst gezien en online”.
  • Vervolgens kunt u onderstaande instellingen selecteren, namelijk met betrekking tot “wie kan zien wanneer ik online ben”, hier zet u deze gewoon op de optie “hetzelfde als laatst gezien standing”.
  • Daarna kun je het instellen in de laatst geziene sectie, je kunt “mijn contacten behalve” instellen als je alleen bepaalde contacten wilt uitsluiten die je niet toestaat, of je kunt de optie op geen zetten, zodat iedereen dat kan’ t zie je online standing op WhatsApp. .

Dus zo ziet de tutorial eruit, zodat wa er offline uitziet, ook al is het online in de originele WhatsApp-instellingen of de officiële WhatsApp. We hopen dat de informatie die we delen u kan helpen, en bedankt voor het lezen van dit artikel.

Posting Komentar untuk "Manieren om WA er offline uit te laten zien, ook al is het online in Instellingen"