Disclaimer

 Disclaimer voor Wafbig.nl

Door de informatie op Wafbig.nl te gebruiken, heeft u alle voorwaarden begrepen en ermee ingestemd.

Alle informatie op de blog Wafbig.nl is louter informatief en zo eerlijk mogelijk geschreven. Wafbig.nl is niet verantwoordelijk voor de volledigheid en juistheid van de informatie.

Voor de gevolgen van de acties die u onderneemt op basis van de informatie op Wafbig.nl bent u niet verantwoordelijk voor Wafbig.nl.

Deze blog bevat links naar andere websites. Hoewel Wafbig.nl heeft geprobeerd om links op te nemen naar de meest vertrouwde websites in het veld, staat hun inhoud onder controle van de eigenaren van die websites. De informatie kan veranderen voordat Wafbig.nl de kans krijgt om deze te vervangen of te verwijderen.

Daarom zal Wafbig.nl informatie of links die onjuist blijken te zijn, onmiddellijk vervangen of verwijderen. Uw hulp in de vorm van opmerkingen of e-mails wordt graag geaccepteerd.

Houd er ook rekening mee dat deze websites ook hun eigen servicevoorwaarden (TOE) en privacybeleid hebben. We raden u aan de relevante documenten op deze websites te lezen voordat u informatie uploadt.

Met vriendelijke groet,

Wafbig.nl


Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.


Updates

Deze disclaimer van de site is voor het laatst bijgewerkt op: zondag 16 Januari 2023

Als we dit document bijwerken, aanpassen of wijzigen, zullen die wijzigingen hier prominent worden geplaatst

-->